menu
lightspeed ecommerce

One Stop Webshop koppelt OSfinancials

one stop webshopEr is een directe koppeling mogelijk gemaakt tussen de webwinkel software van one Stop Webshop en het gratis open source boekhoudsysteem van OSfinancials.

 

Eerder schreven wij al over verschillende boekhouding software mogelijkheden welke specifiek voor webwinkeliers interessant zouden kunnen zijn. Direct hierna kregen wij veel reacties van webwinkeliers welke alternatieven gebruiken. Deze week informeerden wij verder over de koppeling tussen osCommerce en Snelstart. Vandaag kregen wij via One Stop Webshop te horen dat ook zij actief met de boekhouding bezig zijn.

Naarmate de verkoopvolumes van webshop groter worden, is de behoefte aan automatisering groter. Van webwinkeliers is dan ook een veel gehoorde klacht, dat ze veel tijd verliezen omdat er naast de webwinkel een losstaande boekhouding wordt gevoerd. Dat niet elke webshopsoftware een betaalbare oplossing voor deze materie heeft blijkt uit de aanwas van nieuwe klanten bij webshop leveranciers die wel koppelingen hebben met boekhoudsystemen. “Omdat wij onze webshopsoftware met een aantal boekhoudpakketten hebben gekoppeld, stappen behoorlijk wat webwinkeliers naar ons over” aldus Harm Wolterink, medeoprichter van One Stop Webshop.

Er kwam ook steeds meer vraag van de snel groeiende groep gebruikers van het gratis Open Source boekhoudpakket OSfinancials. Daarom heeft het core development team van OSfinancials een directe koppeling met One Stop Webshop gerealiseerd. Pieter Valentijn, lead developer bij het core development team zegt hierover: “als je een support contract afneemt bij het gratis OSfinancials dan bieden we de One Stop Webshop plug-in daarnaast aan voor 180 euro per jaar.”
  
Over One Stop Webshop
One Stop Webshop is naar eigen zeggen de betaalbare webshopleverancier voor de veeleisende ondernemer.  Bij de organisatie werken ervaren webwinkeliers welke ervaring opdeden met enkele succesvolle MKB webshops, maar ook bij organisaties als KPN en het bekende Coolblue (o.a. PDAshop etc.).  Dit resulteert in complete software en aandacht voor zoekmachinevriendelijkheid, maar ook in een uitgebreide service, tips en persoonlijke ondersteuning. One Stop Webshop heeft al meer dan 470 actieve webshops!

Over osFinancials
osFinancials is een open source boekhoudsysteem. De gemeenschap osFinancials heeft op dit moment geen kantoren maar is virtueel georganiseerd over de gehele wereld. Inkomsten komen o.a. uit donaties en verkopen van plugins, handleidingen en maatwerk om zo te zorgen dat het Core team kan blijven werken aan osFinancials en om de rekeningen te kunnen betalen. Er zijn wereldwijd reeds duizenden osFinancials gebruikers.

Tags

Reacties