Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Nu ook vacatures op Webwinkel Weblog!

Nu ook vacatures op Webwinkel Weblog!

Met de lancering van onze vernieuwde website maakten we bekend nog meerdere features in de pijplijn te hebben. Een daarvan lanceren we nu. Want sinds vandaag tref je ook vacatures aan op Webwinkel Weblog. Deze vacatures kun je plaatsen via het Webwinkel Forum, waarna ze dus ook op deze weblog verschijnen. Een vacature plaatsen is geheel gratis en helpt jou wellicht aan die ene stagiair, developer, webwinkelier of marketeer!

Via WebwinkelWeblog.nl/vacatures kan iedereen de aanwezige vacatures inzien. Zo worden en werden via onze sites banen aangeboden bij ecommerce-bedrijven als Mijnwebwinkel, Cosmox, SEOshop, Kabeltje.com en Paazl. Er werd en wordt gezocht naar onder andere stagiairs, marketingmanagers, klantenservice-medewerkers, productbeheerders, projectmanagers, websitebeheerders en webredacteuren.

Meld je vacature vandaag nog aan!
Ben jij een webwinkelier of op een andere manier actief in de ecommerce-branche en kun jij wel wat extra mankracht gebruiken? Zet je vacature dan vandaag nog gratis en voor niks op ons forum. Je vacature komt op deze manier gelijk ook op de vacature-pagina op Webwinkel Weblog te staan, waarmee de exposure alleen maar toeneemt!

Kennis en ervaring opdoen? Reageer op de vacatures!
Ben je een beginnende webwinkelier en wil je juist wat kennis opdoen bij een grotere webwinkel of misschien wel een fulfilmentbedrijf? Dat kan. Regelmatig bieden dergelijke bedrijven (parttime) banen aan op onze sites en wie weet zit jouw droombaan of –stage daar wel tussen. Houd onze pagina op zowel het weblog als het forum goed in de gaten en wie weet doe jij straks kennis en ervaring op bij een prachtig ecommerce-bedrijf.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch