menu
lightspeed ecommerce

Nieuwe professional editie Magento

Magento introduceert een nieuwe versie van zijn webwinkel software. De Professional editie voorziet in de behoeften van webwinkeliers die de Community editie ontgroeid zijn maar niet alle functionaliteiten van de Enterprise editie nodig hebben.

De software van Magento is enorm populair onder webwinkeliers. De open source Comunnity editie won snel terrein na zijn introductie, en liep rap in op grote broer osCommerce. De betaalde Enterprise editie vierde onlangs haar eerste verjaardag.

En nu is er dus ook een happy medium. Magento Professional is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die zijn webwinkel professioneel aan wil pakken, maar nog niet toe is aan de vele functies en hoge prijs van Magento Enterprise.

Veel van de functies die in Magento Professional beschikbaar zijn, zijn ontleend aan de Enterprise editie. Dit pakket is echter minder uitgebreid dan Magento Enterprise.

Onder de functionaliteiten die in Magento Professional aangeboden worden zijn onder andere een Points Reward System, dat ervoor zorgt dat je je klanten kun belonen met spaarpunten, Gift Cards en zogenaamde Store Credits waarmee de klant een krediet bij je webwinkel opbouwt. De nadruk ligt dus vooral op klantenbinding. Ook worden nieuwe beveiligings- en betalingsmogelijkheden beschikbaar in Magento Professional.

Prijzen voor het Magento Professional pakket starten bij $2.995,- per jaar, wat vrij schappelijk is voor een pakket van deze omvang. Lees meer over Magento Professional op Magentocommerce.com.

 

Tags

Reacties