lightspeed ecommerce

MultiSafepay lanceert nieuwe website in België

MultiSafepay lanceert nieuwe website in België

MultiSafepay heeft een volledig nieuwe website gelanceerd voor haar Belgische klanten, die vanaf nu ook in het Frans beschikbaar is. Hiermee wil de payment service provider verder inspelen op de sterke groei van de Belgische ecommerce.

MultiSafepay is hard aan de weg aan het timmeren in België, wat onder meer tot uiting is gekomen door het feit dat het bedrijf vorig jaar is uitgeroepen tot één van de favoriete betaalproviders van Belgische webbouwers. Ook werd het in april van dit jaar zelfstandig acquirer van Bancontact, waardoor het deze populaire betaalmethode kan leveren zonder tussenkomst van derden.

Een nieuwe website voor de Belgische markt is dus een logisch vervolg. Zoals gezegd, is de website ook in het Frans beschikbaar, om zo Waalse klanten optimaal te bedienen. MultiSafepay ziet dan ook steeds meer webshops uit Wallonië zich aansluiten bij de betaalprovider. “Dit komt niet alleen omdat de Waalse ecommercemarkt blijft groeien (+7% in 2016), maar ook omdat MultiSafepay zich steeds meer richt op het Franstalige deel van België”, zo legt Philippe De Vydt, salesmanager voor de Belgische markt, uit.

“Zo ondersteunen we meerdere Franse betaalmethoden waarmee de Waalse merchant zich, nu of in de toekomst, ook op de Frans(talig)e consument kan richten. Ook is de website recentelijk geoptimaliseerd, zowel in het Frans als het Vlaams voor een nog betere gebruikservaring.”

MultiSafepay op E-commerce Xpo

Webwinkeliers die meer informatie willen over de website of de betaalprovider kunnen de stand van MultiSafepay (standnummer 1054) bezoeken op de E-commerce Xpo in Luik die op 27 en 28 maart zal plaatsvinden.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten