MultiSafepay

MultiSafepay
MultiSafepay is een collecterende payment provider, wat inhoudt dat zij zowel de overeenkomsten, technische details als de betalingen regelen voor de aangeboden betaalmethodes. Het verzorgt sinds 1999 het betalingsverkeer van verschillende online spelers. De kracht van MultiSafepay is volgens het bedrijf zelf het feit dat de software modulair is opgebouwd, wat technische voordelen kan hebben.

Nieuws over MultiSafepay

Onze laatste nieuwsberichten over MultiSafepay zijn:

MultiSafepay

multisafepayMultiSafepay bestaat sinds 1999 en heeft zich afgelopen twintig jaar écht op webwinkels gericht. Het werkt daarbij graag met partners als internet- of marketingbureau’s samen. Qua technologie doet het veel in eigen huis en als een van de grotere betaalproviders van ons land biedt het alle benodigde betaalmethodes. Met MultiSafepay Control heeft het één dashboard waarmee je alle inzicht hebt in je transacties, filters en data.

Het bedrijf is ook actief in het buitenland. Landen waarin het niet zelf actief is biedt het wel een ruim aanbod van lokale en wereldwijde betaalmethodes. Ook heeft het eigen betaalmethodes zoals de eigen achteraf betaalservice ‘Betaal na Ontvangst’, waarbij de Payment Service Provider (PSP) het betalingsrisico van de webwinkelier overneemt. In 2015 ontwikkelde MultiSafepay een app, waarmee webwinkeliers ook onderweg de betalingen kunnen inzien en beheren. Hiermee was het de eerste PSP in ons land die haar klanten een eigen app aanbood.

Kosten MultiSafepay

De kosten van MultiSafepay zijn gebaseerd op je transacties. Een webshop met veel transacties heeft zo veel meer kosten, al zijn de kosten per transactie wel lager bij een hoger volume. Naar eigen zeggen zijn de kosten van MultiSafepay concurrerend. Dat blijkt ook gesprekken die Ecommerce News voerde met webwinkels. Al zijn de tarieven momenteel nog niet helemaal openbaar en is het dus ook sterk afhankelijk van je volume, betaalmethodes, groei en contact met je accountmanager die voor jou deze tarieven intern moet verantwoorden.

Tarieven van MultiSafepay zijn concurrerend.

Ervaringen

Ervaringen rond MultiSafepay zijn positief. Het bedrijf is al twintig jaar actief en de techniek is dus betrouwbaar en stabiel te noemen. De PSP staat onder strenge toezicht van De Nederlandsche Bank en andere controlerende instanties.

Internationale ambities

MultiSafepay is in Nederland naar eigen zeggen een top-speler. Ook wordt het bedrijf steeds actiever in het buitenland. Naast België heeft de PSP ingezet op het veroveren van de Duitse markt. Verder is het bedrijf actief in Spanje, Italië en Frankrijk.