Mollie voegt cadeaukaart toe als betaalmethode

Mollie voegt cadeaukaart toe als betaalmethode

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Mollie ervoor kiezen om ook cadeaukaarten aan te bieden aan hun klanten. Webwinkeliers kunnen hierdoor onder meer de VVV Giftcard, Nationale EntertainmentCard en de Fashioncheque aanbieden. Meerdere cadeaukaartmerken kunnen via één enkele integratie geaccepteerd worden.

De zes toegevoegde cadeaukaart-merken (Nationale EntertainmentCard, Webshop Giftcard, Podium Cadeaukaart, VVV Giftcard, fashioncheque en YourGift Card) maken nu deel uit van het betaalportfolio van Mollie, dat al het aanbieden van 17 beschikbare betaalmethodes mogelijk maakte. Met de laatste integratie haakt Mollie in op een industrie die in 2014 een omzet van 2 miljard euro realiseerde in ons land. En uit onderzoek blijkt dat 41 procent van de consumenten bij het verzilveren van een cadeaukaart meer besteedt dan de bonwaarde.

Klanten van Mollie die een overeenkomst hebben gesloten met één of meerdere cadeaukaartmerken kunnen de online cadeaukaartbetalingen nu via de payment service provider ontvangen. Hiervoor is maar één integratie nodig, terwijl consumenten meerdere kaarten van hetzelfde merk kunnen verzilveren bij een aankoop. Ze kunnen op deze manier gehele of gedeeltelijke bedragen afrekenen.

Kosten cadeaukaart via Mollie

Mollie-klanten betalen voor deze optie 25 eurocent per cadeaukaarttransactie. Daarnaast moet er met de afzonderlijke kaartaanbieder ook nog een prijs overeengekomen worden.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten