e-boekhouden

MijnWinkel Zomerworkshop succesvol

Zaterdag heeft in Utrecht de eerste Zomerworkshop van mijnWinkel.nl plaats gevonden. Er werden nieuwe toepassingen van Mijnwinkel getoond en er was volop ruimte voor interactie.

De eerste Gratis Zomerworkshop van webwinkel software leverancier mijnWinkel.nl was een groot succes!  Met name de demonstratie van de compleet vernieuwde editor werd goed ontvangen. Deze vernieuwde editor biedt nu de mogelijkheid om zelf zonder kennis van HTML ook eigen pagina’s aan de webwinkel toe te voegen.

Het werd gehouden in het hippe gebouw van Seats2Meet.com te Utrecht. Deze Zomerworkshop werd niet alleen georganiseerd voor mensen die geïnteresseerd waren in de mogelijkheden van mijnWinkel.nl, maar juist ook om de bestaande klanten van mijnWinkel in een inspirerende setting te trakteren op een interessante netwerk dag.

Volle bak!
Met een hoge opkomst van 140 man (volle bak)  heeft de Gratis Zomerworkshop duidelijk een behoefte vervuld. Niet alleen de behoefte aan meer informatie werd duidelijk, maar ook  de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met collega webwinkeliers. Om het programma voor beide groepen interessant te maken is er gekozen voor een opzet waarbij tijdens de instructiesessies over de mijnWinkel software parallel-sessies te houden waar de meer ervaren gebruiker wat dieper op de materie in kon gaan tijdens een open discussie. Zo kon iedereen van de gestelde vragen leren.

De groep kwam in de loop van  de dag steeds bij elkaar  voor inspirerende verhalen over internetondernemen en tips van de webwinkelier van Durk Jan de Bruin. De dag eindidgde met zeer lovende commentaren variërend van “goed” tot “uitstekend” en blijkt daarmee een schot in de roos.

Er blijkt behoefte te zijn aan dit soort 1 daagse seminars en mijnWinkel.nl gaat kijken of ze het vaker kunnen organiseren met name voor nieuwkomers.

Over mijnWinkel.nl
Biedt online webshops en bestelsystemen vanaf 2000 en is hiermee in ieder geval in Nederland een van de eerste webwinkel software leveranciers geweest. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot wellicht marktleider in Nederland met meer dan 1500 klanten waaronder XS4all, KLM, TNT en Sanoma.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten