e-boekhouden

Mijnwinkel biedt eigen SSL certificaat

mijnwinkel biedt eigen ssl certificaatOm een veilige transactie te kunnen bieden in je webwinkel is een SSL-certificaat nodig. Bijna alle webwinkel systemen bieden deze mogelijkheden wel, maar in het geval van een eigen domeinnaam, niet op je eigen naam. Mijnwinkel brengt hier verandering in.

 
Een SSL-certificaat is een soort diploma voor een webwinkel dat het een erkende versleutelde verbinding biedt op het besloten gedeelte van de webwinkel, zoals bij het afrekenen. Natuurlijk bieden de verschillende betaalsystemen deze zelf, zo zul je altijd via een versleutelde verbinding een PayPal of iDeal transactie vervullen. Maar toch is het wel een prettig idee als ook het invullen van je adresgegevens versleuteld mogelijk is. 
 
Bij de meeste webwinkels is dit grotendeels wel mogelijk en gaat dit wel via een veilige secure verbinding alleen is dit niet met een certificaat afgedekt die echt is afgenomen op de domeinnaam zelf. Hierdoor is het van buiten lastiger te controleren of de veiligheid ook echt werkt. Je moet er maar vanuit gaan dat het goed zit. Mijnwinkel wil hier verandering in brengen en biedt nu SSL certificaten op je eigen domeinnaam.
 
Mijnwinkel.nl is een van de webwinkel software aanbieders die al langer actief is. Dit jaar zijn ze zelfs precies tien jaar actief in de webwinkel software branche. Het is opgezet door een hecht team van internetfreaks die met name bekend zijn omdat ze aan de start stonden van Startpagina.nl. De website in Nederland die jarenlang de meest bezochte website van het land was. 
 
Mijnwinkel is een serverbased software oplossing wat zoveel wil zeggen als dat je niet zelf de software in handen krijgt maar deze wordt door het Mijnwinkel-team onderhouden. Via een eigen inlogsysteem kun je wel het grootste deel van de look and feel aanpassen en natuurlijk de webwinkel zelf beheren. Het heeft natuurlijk nadelen als je zelf niet de software kunt aanpassen. Je blijft gebonden aan de limieten die de software biedt, maar voordelen zijn er zeker net zoveel. Zo is de software, doordat je er niet zelf aan kunt klussen, al snel een stuk veiliger. Zowel voor de de webwinkel als voor jou. 
 
En sinds afgelopen week is de veiligheid bij Mijnwinkel voor de bezoekers nog duidelijker te zien. Want nu zijn de SSL-certificaten ook tegen meerprijs mogelijk per domeinnaam waardoor je een eigen versleutelde verbinding kunt bieden.
Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten