menu
Mijnwebwinkel Premium gelanceerd

Mijnwebwinkel Premium gelanceerd

Mijnwebwinkel heeft een nieuw pakket gelanceerd: Mijnwebwinkel Premium. Dit pakket zal bestaan naast Mijnwebwinkel GO en PRO en bevat een aantal professionele tools, waaronder de Kassa App, waarmee retailers overal zicht hebben op hun producten, voorraad en orders.

De webwinkelsoftwareaanbieder heeft het nieuws van de lancering vandaag aangekondigd, onder meer via haar bedrijfsblog. Het premium-pakket, dat 49 euro per maand kost, bestaat uit de kassa-app, een CSS-editor, premium support en is volledig reclamevrij.

Kassa App van Mijnwebwinkel

De Kassa App koppelt alle online en offline verkopen van de Mijnwebwinkel-klant en laat klanten gemakkelijk de voorraad bijwerken door ze producten te laten scannen met een handscanner of smartphone. Met de app kunnen webwinkeliers hun klanten contant laten betalen of via (contactloze) pin. Na elke verkoop worden de voorraad en orders automatisch bijgewerkt. De app is vooralsnog alleen beschikbaar voor iPhone en iPad.

De CSS-editor die deel uitmaakt van het premium-pakket laat klanten hun online shop vormgeven zoals zij dat willen. Klanten kunnen de shop zelf naar smaak aanpassen of een van de ontwerppartners van Mijnwebwinkel inschakelen.

Altijd binnen 2 uur een reactie

Ook belooft het bedrijf haar premium-gebruikers uitgebreidere support te geven. Deze klanten ontvangen – van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 – binnen twee uur reactie op een vraag. Ook verdwijnt met het premium-abonnement de tekst “powered by Mijnwebwinkel” in de footer van de webwinkel. “Voor een nóg professionelere uitstraling”, zo legt de aanbieder van webwinkelsoftware uit.


Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch