e-boekhouden

Michel Bruins prolongeert tijdens 6e Ecommercerun

Michel Bruins prolongeert tijdens 6e Ecommercerun

Gistermiddag vond alweer de 6e Ecommercerun plaats. Wederom volgden zo’n tachtig deelnemers de voorbereiding en warming-up bij Centraal Museum Utrecht, om vervolgens mee te lopen tijdens de Maliebaanloop Bedrijven- & Prestatieloop. Michel Bruins wist, net als afgelopen jaar, de snelste tijd neer te zetten op de 10 kilometer.

Mogelijk gemaakt door Picqer en Active Ants

De Ecommercerun is een initiatief van Ecommerce News, en werd dit jaar volledig mogelijk gemaakt door de twee hoofdsponsoren Picqer & Active Ants. Picqer is een super eenvoudig te gebruiken online tool voor het beheren van je magazijn en is speciaal gericht op webwinkels. Active Ants vervult alle e-fulfilmentdiensten voor je webwinkel: inslag, opslag, orderpick, inpakken, verzending en webshopontwikkeling.

Dries doet enthousiast mee tijdens de warming-up.
Dries doet enthousiast mee tijdens de warming-up.

Mede dankzij deze sponsoren, en het geluk van een onvoorstelbaar warm nazomerzonnetje, was het wederom een prachtige dag om nog een heuse topprestatie op het gebied van buitensport neer te zetten. De deelnemers hadden er weer zin in. En de warming-up kon weer lekker buiten plaatsvinden. Daarbij schoof ook zanger Dries Roelvink aan.

Dries Roelvink trots op zijn 10 kilometer

Het feit dat Dries het tijdens een feestje de avond ervoor vrij laat had gemaakt, weerhield hem er niet van om zich deze zondagmiddag weer van zijn sportieve kant te laten zien. Want ook tijdens de loop zelf liet de bekende zanger zich niet kennen: de 10 kilometer werd in een knappe tijd gelopen. Een prestatie waar Dries zelf ook met gepaste trots op terugkijkt.

10 km zit er op.

Een bericht gedeeld door driesroelvink_official (@driesroelvink_official) op

En hij is niet de enige, want voor een groot gedeelte is de Ecommercerun inmiddels traditie geworden, waardoor een aantal renners erop gebrand waren om weer wat PR’s te verbreken. Maar uiteindelijk kunnen er maar vier de snelste zijn.

De winnaars in hun klasse:

6km vrouwen: Jillian Beck – MultiSafepay (30:46)
6km mannen: Philippe de Vydt – MultiSafepay (23:33)
10km vrouwen: Annemarie Smits – Buckaroo (46:35)
10km mannen: Michel Bruins – Bol.com (39:28)

Je eigen tijd checken kan hier. Vergeet daarbij niet bij de race de 6km of 10km aan te vinken, en bij categorie te kiezen voor de Ecommercerun. Het warme weer was voor sommige persoonlijke records misschien een spelbreker, maar om nog heerlijk na te kunnen genieten in de tuin van het museum, onder het genot van voldoende verfrissende drankjes, en pizza’s van Thuisbezorgd, was het zonnetje meer dan welkom!

Wij hebben er weer van genoten, deelnemers bedankt!

Dries Roelvink met de vier winnaars van de Ecommercerun 2017.
Dries Roelvink met de vier winnaars van de Ecommercerun 2017.
Alle deelnemers aan de Ecommercerun van afgelopen zondag.
Alle deelnemers aan de Ecommercerun van afgelopen zondag.

Een aantal foto’s van voor, tijdens en na de Ecommercerun zijn hier te vinden. Later deze week komt daar de rest van de foto’s bij, dus vergeet niet deze pagina later nog eens te checken!

Gerelateerde berichten