e-boekhouden

Michel Bruins onverslaanbaar tijdens 7e Ecommercerun

Michel Bruins onverslaanbaar tijdens 7e Ecommercerun

Er lijkt geen maat te staan op Michel Bruins van Bol.com. Gistermiddag wist hij voor de derde keer op rij als eerste over de finish te komen tijdens de Ecommercerun, het jaarlijkse hardloopevent dat nu voor de zevende keer plaatsvond.

Van tevoren is het altijd maar afwachten of een zondag aan het eind van oktober nog wel mooi weer kan brengen, maar gisteren waren de weergoden ons wederom goed gezind. Het was lekker fris, windstil en droog, een ideale setting om bij hard te lopen.

Tijdens deze editie kreeg het door Intershop gesponsorde hardloopevenement steun van Eddy Zoëy. De presentator, kunstenaar en zanger mag dan inmiddels de vijftig zijn gepasseerd, daar was gisteren niks van te merken, ook al merkte hij zelf op tijdens zijn peptalk dat hij waarschijnlijk de ‘worst shape’ had van alle deelnemers.

Eddy Zoëy houdt een peptalk om iedereen scherp te krijgen.
Eddy Zoëy houdt een peptalk om iedereen scherp te krijgen.

Dansen met Eddy Zoëy

Na zijn peptalk was het tijd voor de warming-up in de tuin van het Centraal Museum in Utrecht. Met een zelf in elkaar gezette workout wist Eddy bij alle deelnemers goed de spieren los te krijgen. Hij wist iedereen zelfs zo ver te krijgen dat ze met hem het dansje uit zijn tv-programma Nu We Er Toch Zijn uitvoerden.

En toen was het natuurlijk tijd voor waar het die dag om draaide: het hardlopen. De een koos voor de zes kilometer, terwijl de ander (soms met verrassend weinig moeite) de tien kilometer uitliep. Na een uur waren alle deelnemers weer terug in de tuinzaal van het Centraal Museum en konden de prijzen worden uitgereikt.

De deelnemers van Ecommercerun 2018.
De deelnemers van Ecommercerun 2018.

Michel Bruins van Bol.com blijft winnen

Michel Bruins van Bol.com mag inmiddels een prijzenkast in elkaar timmeren, want hij nam ook dit jaar weer een mooie beker mee naar huis. In 2016 en 2017 wist Michel ook al de snelste tijd neer te zetten op de tien kilometer. Wist hij toen respectievelijk een tijd van 39:04 en 39:28 neer te zetten, dit jaar liep hij over de finish na 39 minuten en 54 seconden.

Weer beker voor Annemarie Smits van Buckaroo

Ook bij de vrouwen was er een vertrouwde winnares op de 10 kilometer, want net als vorig jaar was het Annemarie Smits, projectmanager bij Buckaroo, die met een tijd van 46:05 als eerste de eindstreep voorbij liep.

Bij de 6 kilometer waren er echter twee nieuwe winnaars. Bij de mannen won Oskar Albers, senior developer bij Salmon, met een tijd van 25 minuten en 2 seconden, terwijl bij de vrouwen Nicky Markies, software engineer bij De Nieuwe Zaak, met een mooie tijd van 29:05 een beker won. Wil je zelf zien welke tijd je hebt gelopen? Dat kan hier. (Ga bij het tabblad ‘Uitslagen’ naar 6 of 10km Prestatie & Bedrijvenloop en kies daarna voor de categorie ‘E-commercerun’. Ook kun je op je eigen naam of startnummer zoeken.)

De trotse winnaars van Ecommercerun 2018, samen met Eddy Zoëy.
De trotse winnaars van Ecommercerun 2018, samen met Eddy Zoëy.

Geslaagde dag dankzij sponsoren

Wij kijken terug op een meer dan geslaagde dag en willen dan ook graag de bedrijven bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Zo zijn we zeer blij met het hoofdsponsorschap van Intershop, waardoor we weer een leuk en informeel event kondigen organiseren. Dankzij Picqer hadden we een mooie locatie om de warming up te doen en te netwerken, terwijl we er dankzij sponsor Thuisbezorgd.nl ook heerlijk genoten van pizza’s en een drankje. En uiteraard dank voor Eddy Zoëy, die volgens zijn Instagram-filmpjes ook een geslaagde dag had…


Foto’s Ecommercerun 2018

De eerste foto’s van onze fotograaf zijn inmiddels hier te bewonderen. De rest zal spoedig volgen deze week. Heb je zelf leuke foto’s die je wilt delen met de andere deelnemers, neem dan contact met ons op. De tot nu toe toegezonden foto’s vind je op deze pagina.

Gerelateerde berichten