menu
lightspeed ecommerce

Met LivingSocial korting bij Bol.com

Met LivingSocial korting bij Bol.comDealsite LivingSocial heeft vandaag de samenwerking met Bol.com gelanceerd. Dit houdt in dat men maar tien euro betaalt voor twintig euro aan cadeaus bij de grote webwinkel. Handig voor zij die nog hun kerstcadeaus in huis moeten halen.

De actie is gericht op leden van LivingSocial. Zij kunnen bij Bol.com voor twintig euro aan muziek, films, elektronica of andere kerstcadeaus kopen, voor tien euro. Het aanbod is alleen vandaag geldig, dus je moet er wel snel bij zijn. “LivingSocial is verheugd om met zo´n high quality partner als Bol.com zaken te doen in de weken voorafgaand aan de feestdagen. Het hele jaar door bieden we onze leden de beste deals. Deze deal is slechts een feestelijk voorproefje of wat er nog gaat komen”, aldus Michael Hagens, directeur LivingSocial in Nederland.

Jaar geleden soortgelijke woorden over Amazon
Met Bol.com als misschien wel de grootste zelfstandige webwinkel heeft LivingSocial een bijzondere partner in Nederland, en de woorden van de Nederlandse directeur lijken dan ook wel heel erg veel op de woorden van zijn Amerikaanse collega precies een jaar geleden. “To be the biggest player in the local commerce space there is no one
better to work with than Amazon”. Aldus Tim O’Shaughnessy, CEO of
LivingSocial in december 2010, nadat Amazon met een flinke investering instapte.”

LivingSocial probeert zich van andere ‘Groupon-kloons’ te onderscheiden door andere het ‘Me+3=Free’-model, waarbij je de deal gratis kan krijgen als drie vrienden de deal ook kopen. Vorig jaar werd ook LivingSocial Escapes aan het aanbod toegevoegd: hiermee kan je tegen gereduceerde prijzen weekendtrips boeken. In april van dit jaar kwam er InstantDeals: real-time aanbiedingen via de smartphone als deze zich binnen een straal van 5 kilometer van de deal-locatie bevindt.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch