picqer

Meer dan tienduizend positieve reviews

positieve reviewsGisteren ontving Kabeltje.com als eerste de tienduizendste positieve reactie via eKomi. Een van de partijen waarmee je als webwinkel je klanten jouw dienstverlening en producten kunt laten beoordelen. BigDennis was ze via het alternatief Trustpilot net voor en is goed op web naar de elfduizend!

BigDennis en Trustpilot 
De webwinkel BigDennis was, zo lijkt het nu, de eerste die bij een onafhankelijke derde partij als eerste door de tienduizend reviewsgrens wist te gaan. Of er webwinkels zijn die zelf, via eigen software of een gastenboek meer dan tienduizend reacties hebben ontvangen is ons niet duidelijk maar van de externe feedbackpartijen lijkt BigDennis de nummer één. Op TrustPilot hebben zij inmiddels al bijna elfduizend reviews en krijgen zij met een 9,3 een dikke uitstekend van hun klanten.
Daarmee zijn zij verreweg de webwinkel met de meeste beoordelingen via deze software.
Kabeltje tienduizend eKomi reacties
Eenzaam aan de top is het nog niet want Kabeltje.com, een webwinkel in kabels, zit ze op de hielen. Deze gebruikt de software van eKomi en donderdag kregen ze hun tienduizendste review. En deze week vieren ze gelijk het volgende hoogtepunt want gisteren ontvingen ze direct de tienduizendste positieve review. Want 99,71% is positief bij deze webwinkel, wat resulteert in een klantencijfer van wederom een dikke negen!
 
Klantenreviews op je website
We schreven al eerder over de effecten van positieve reviews en het mag duidelijk zijn dat de reviews voor deze webwinkels werken als mooie conversieverhoger. Wil jij dit ook? Reviews kun je via eigen software zelf beheren. Bijvoorbeeld via een gastenboek of extra module in je webwinkel. Maar om de betrouwbaarheid en het vertrouwen optimaal te maken kun je dit ook uitbesteden.
Dit kan onder andere bij eKomi, een van oorsprong Duitse speler die ongeveer sinds april 2009 echt actief is op de Nederlandse markt, en het internationale Trustpilot. Andere partijen zijn o.a. Kiyoh, die ook al wat langer actief is, en The Feedback Company, die als nieuwkomer in deze markt momenteel hard aan de weg timmert met goede samenwerkingsverbanden met software aanbieders zoals One-Stop-Webshop, Shopfactory en Biedmeer.

Gerelateerde berichten