menu

Magento handleiding online

handleidingMagento is een van de snelst opkomende open source webwinkel systemen en heeft nu op de website een officiële handleiding met gedetailleerde informatie online voor 20 dollar aangeboden. 

Magento is een open source webwinkel software pakket. Het is sterk vergelijkbaar met software als osCommerce, Virtuemart, of Zen-Cart en komt de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege een sterke groei. Eerder deze maand schreven wij nog over een brug tussen Magento en het populaire open source CMS Joomla!.

Er zijn al veel zelfgeschreven Magento handleidingen op verschillende websites met verschillende informatie en onderdelen zoals deze duidelijke Nederlandse stap-voor-stap installatie-handleiding op Webwinkelblog.nl, maar een officiële handleiding waarin in details alle functies, de installatie, de mogelijkheden en achtergronden van Magento zijn beschreven, was er nog niet.

De handleiding die nu online is gekomen is de officiële handleiding van de makers welke enkel Engelstalig is. De handleiding kost 20 dollar, heeft ruim 200 paginas met gedetailleerde officiële informatie over Magento, en is van de officiële website van Magento te downloaden

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan