Lingeriewebshop SeeMeGo verbergt stoma

Mensen met een stoma kunnen sinds dit jaar ook online hun slag slaan als ze op zoek zijn naar voor stoma’s geschikte lingerie. De webwinkel SeeMeGo heeft zich helemaal gespecialiseerd in lingerie voor vrouwen met een stoma. Het ondergoed zorgt ervoor dat het stomazakje goed op zijn plek blijft.

SeeMeGo verkoopt speciale buikbanden die van dubbel elastisch kant zijn gemaakt. “Draag daarbij een mooie slip, boxer, string of tanga en je krijgt comfortabele stomalingerie”, zo prijst de website de producten aan. De banden zijn in meerdere verschillende kleuren beschikbaar en kunnen ook tijdens het zwemmen, in de sauna of tijdens de seks worden gebruikt. “Het is zoveel fijner dan een ‘bloot’ zakje’.” De webwinkel verkoopt daarnaast ook zwarte en witte strings, waar de band direct op het slipje is verwerkt.

Op de website vertelt oprichtster Siemie Zandvliet: “SeeMeGo is ontstaan vanuit mijn eigen wensen op het gebied van lingerie. Mijn buik, mijn pleister, mijn zakje, ik vond het allemaal toch een stuk minder mooi. Ik heb daarom mogelijkheden gezocht om op een vrij eenvoudige maar mooie manier mijn buik te verhullen.” Wat voor haar ook fijn was, is dat haar buik nu beschermd is, waardoor ze een vrijer gevoel heeft. Sommige mensen met een stoma zijn zich soms te bewust van de aanwezigheid van het stomazakje of zijn bang dat het los komt te zitten.

Volgens de webwinkelier zijn de producten heus niet alleen voor mensen met een stoma. “Ook voor mensen met een buikje of mensen die niet tevreden zijn over hun buik, is het een ideale oplossing, zonder meteen in bodyforming ondergoed te hoeven lopen.” Siemie kreeg in 2011 te horen dat ze darmkanker had en gaat sindsdien door het leven met een stoma.

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten