Jarig LogiVert trakteert!

Jarig LogiVert trakteert!

Jarig LogiVert trakteert!LogiVert bestaat dit jaar vijftien jaar en dat wordt onder andere gevierd met een compleet vernieuwde huisstijl én een nieuwe versie van de webwinkelsoftware. Tijdens de gebruikersmiddag op 19 februari wordt hier uiteraard uitgebreid bij stilgestaan. Deelnemers krijgen hierbij ook een aantal interessante lezingen voorgeschoteld. Wij zijn erbij, jij ook?

LogiVert organiseert wel vaker een zogeheten gebruikersmiddag, maar deze editie krijgt een extra feestelijk tintje, want de webwinkelsoftware-aanbieder bestaat namelijk vijftien jaar. Deze gebruikersdag wordt dus een wat groter feestje, samen met een flink aantal partners, preview van een compleet nieuwe versie die binnenkort gelanceerd wordt, en met een flink aantal deelnemers. De gebruikersdag is vrijdag intern bekendgemaakt en vanmorgen stond de teller al ruim boven de honderd.

Het aantal gebruikers van het LogiVert-pakket is in de vijftien jaar dan ook sterk gegroeid. De webwinkelaanbieder heeft inmiddels een flink breed klantenbestand opgebouwd. “Het type gebruikers is zeer divers, zowel wat betreft het type bedrijf als de omvang ervan en de intensiteit waarmee het pakket voor dagelijks gebruik wordt ingezet. Kennis die voor de ene gebruiker vanzelfsprekend en eenvoudig lijkt, kan voor de andere onbekend zijn.” En daarom is er een ontmoetingsdag, die zowel voor de gebruikers als voor LogiVert zelf informatie moet opleveren die ‘het gebruik en de functionaliteit direct na afloop en in de toekomst zal verrijken’.

Nieuw in LogiVert versie 6
Op de gebruikersdag zal worden ingezoomd op de nieuwste versie van de webwinkelsoftware. Op de Webwinkel Vakdagen zagen wij een korte preview, en die eerste indruk was zeer positief te noemen. De software was al prima maar de nieuwste versie kan de concurrentie met uitgebreide open source-systemen ook wat beter aan.

We verwachten snel na de gebruikersdag, hierover verder uitgebreid verslag te kunnen doen op dit weblog maar kunnen alvast vertellen dat de software een vernieuwde database heeft gekregen en dat de complete interface van de software is bijgewerkt. Niet zomaar een update dus!

Lezingen en infomarkt
Tijdens de gebruikersmiddag zullen er ook een aantal lezingen worden gegeven door o.a. Paazl, Billink en ook ene Dirkjan Vis van Webwinkel Weblog mag een praatje houden. Verder is er een infomarkt, waar verschillende partijen klaar staan om meer te vertellen over hun diensten en/of producten.

Deelname aan deze dag is geheel gratis, maar we adviseren in het geval van interesse wel om snel aan te melden, aangezien er maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen is, en de teller direct na het weekend al boven de honderddertig stond. De gebruikersmiddag vindt op 19 februari aanstaande plaats van 12:00 tot 17:00  in Eindhoven.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten