menu

Interspire nieuwe speler in Nederland

In Australië, de US en de UK is het Interspire software pakket al lang populair onder webwinkeliers. In Nederland is deze software echter een stuk minder bekend. Daarom een kleine kennismaking met Interspire Shoppingcart.

Binnen de buitenlandse ecommerce branche is Interspire Shoppingcart een grote speler. Veel Australische, Engelse en Amerikaanse webwinkels draaien op deze software. In Nederland wordt Interspire nog niet vaak gebruikt, vooral omdat het pakket lange tijd alleen in het Engels verkrijgbaar was. Het is dan ook veel minder bekend dan bijvoorbeeld de software van MagentoMashmedia heeft het Interspire pakket echter vertaald naar het Nederlands en ervoor gezorgd dat ook Nederlandse webwinkeliers Interspire kunnen gebruiken.

Deze week wordt de zesde versie van Interspire Shoppingcart gelanceerd, met nieuwe functionaliteiten zoals een iPhone en iPad template en automatische synchronisatie met vergelijkings- en biedingensites. De nieuwe versie is er vooral op gericht nog gemakkelijker én goedkoper bezoekers naar de webshop te trekken.

Gebruikers van Interspire roemen het pakket vooral vanwege het gebruiksgemak waarmee de webwinkel gerund kan worden. De software is niet goedkoop, maar biedt een professionele oplossing met veel functionaleiten die op een makkelijke manier te gebruiken zijn. Interspire Shoppingcart is ontwikkeld door mensen met een marketingachtergrond, en dit is te merken aan extra functies als zoekmachine optimalisatie en Google AdWords integratie die je webwinkel veel extra bezoekers op kunnen leveren.

Het Interspire pakket bood daarnaast al een keur aan betaalmogelijkheden voor de klant, en voor de Nederlandse markt is hier ook iDeal aan toegevoegd. Nederlandse spelers die gebruik maken van het Interspire pakket zijn onder andere Sloggies.nl, WOWlingerie.nl en Tencateondergoed.nl.

Al met al een goed pakket, dat veel functionaliteiten biedt en daarbij heel compleet is. Wij zijn benieuwd wat Nederlandse webwinkeliers van deze software zullen vinden en of dit pakket ook een succes zal worden op de Nederlandse markt. Ervaringen met Interspire Shoppingcart horen we dan ook graag!  

 

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan