e-boekhouden

Intershop hoofdsponsor Ecommercerun

Intershop hoofdsponsor Ecommercerun

Na zes succesvolle edities van de Ecommercerun keken veel oud-deelnemers alweer reikhalzend uit naar het volgende event. Ook wij, en we zijn dan ook blij te kunnen melden dat dit jaar Intershop onze nieuwe hoofdsponsor is. De zevende Ecommercerun vindt plaats op zondag 21 oktober en ook jij kunt daarbij zijn.

Om fit te blijven, en de nodige werkstress eruit te zweten, zijn er aardig wat ecommerce-specialisten die regelmatig een rondje hardlopen. In 2012 zijn we daarom begonnen met een heus hardloopevent voor de branche, niet wetende dat de Ecommercerun zou uitgroeien tot het grootste sportevenement binnen de ecommerce.

Non-profit, maar mét luxe

Met haar webwinkelsoftware speelt hoofdsponsor Intershop, dat al ruim 25 jaar meedraait in de branche, in op de wensen van de gebruiker. Van complete b2b-systemen met complexe koppelingen tot bijzondere b2c-spelers, supermarkten of internationale retailers.

En ook tijdens de Ecommercerun zorgt de populaire aanbieder van omnichannel ecommerce-oplossingen ervoor dat het de gasten nergens aan zal ontbreken. Naast de steun van Intershop mogen we weer rekenen op Thuisbezorgd, die traditiegetrouw de lunch voor alle deelnemers verzorgt. En ook co-sponsor Picqer, bekend om haar magazijnsoftware, is weer van de partij.

Alle deelnemers aan de Ecommercerun van 2017.
Alle deelnemers aan de Ecommercerun van 2017.

Professionele warming-up en peptalk

Voorgaande jaren werden we vergezeld door kampioenen als Mark Tuitert en Leontien Zijlaard-van Moorsel. Afgelopen jaar fungeerde volkszanger Dries Roelvink opeens als haas voor enkele deelnemers. Wie of wat we dit jaar in petto hebben houden we nog even een verrassing, maar dat een warming-up en een gezellige borrel na afloop weer op het programma staan kunnen we wel verklappen. Er is tijdens deze dag dus ook voldoende gelegenheid om bij te praten met branchegenoten en te netwerken.

Haal snel je hardloopschoenen van zolder en schrijf je in

Vind jij het leuk om een rondje te lopen, maar liggen jouw hardloopschoenen de laatste tijd vooral stof te happen? Geen paniek, als je nu begint met trainen ben je nog ruim op tijd om in ieder geval de zes kilometer uit te kunnen lopen. Weet je nu al dat je die met twee vingers in je neus doet, dan hebben we goed nieuws: we organiseren ook een variant van tien kilometer.

Heb jij zin in een sportieve uitdaging, lekker eten en drinken én volop mogelijkheden om te netwerken met gelijkgestemden? Schrijf je dan nu in voor de Ecommercerun. Voor retailers en oud-deelnemers is de inschrijving gratis.

Gerelateerde berichten