Ingenico partnert met incubator Eggsplore

Ingenico partnert met incubator Eggsplore

Ingenico ePayments, de online- en mcommerce-tak van Ingenico Group, heeft een samenwerking aangekondigd met de in Brussel gevestigde incubator Eggsplore. Dankzij de samenwerking moeten beide partijen elkaar aanvullen met kennis over fintech en online betalingen.

Volgens de twee partijen benadrukt de samenwerking het groeiende belang van digitale disruptie, waarbij jonge bedrijven in korte tijd een markt flink opschudden, en de fintech-sector in Europa. “Consumenten vragen steeds vaker om real-time diensten met toegevoegde waarde, financiële waardeketens worden vernieuwd, nieuwe bedrijven betreden het speelveld en de regelgeving ondergaat enorme veranderingen”, zo licht Ingenico toe.

Begin dit jaar opende Eggsplore, dat een ecosysteem van bedrijven, startups en de overheid wil creëren, haar vestiging in Brussel. Hier kunnen leden kennis, ervaring, innovaties en technologie met elkaar delen.

‘Verbonden met de Europese fintech-industrie’

“Voor Ingenico betekent deze samenwerking dat we verbonden worden met de lokale en de Europese fintech-startupwereld, dat we kunnen samenwerken aan innovatieve programma’s en dat we aanwezig kunnen zijn op hun marketing-evenementen”, aldus Gertjan Dewaele van Ingenico ePayments. In ruil hiervoor zal het betalingsbedrijf de leden van Eggsplore ondersteunen met hun initiatieven door het houden van ecommerce- en betalingsworkshops en het delen van hun kennis en ervaring op het gebied van betalingen.

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten