menu
lightspeed ecommerce

Genomineerden Logistieke Webshop vh Jaar bekend

Genomineerden Logistieke Webshop vh Jaar bekendDe genomineerden voor de award Logistieke Webshop van het Jaar 2014 zijn bekend. Volgens Nando van Essen, secretaris van de bijbehorende stichting, zijn het stuk voor stuk webshops met een sterke positie in de markt en is elke webwinkel actief binnen een specifiek segment van de ecommerce-markt.

De genomineerde webshops zijn Coolblue.nl, Drukwerkdeal.nl, HelloFresh.nl en Vente-Exclusive.com. De jury heeft de afgelopen maanden de vier genoemde webshops geselecteerd uit alle aanmeldingen en de logistieke prestaties van deze webshops onderzocht. Eerder was ook webwinkel PlanetXL genomineerd, maar die heeft zich inmiddels teruggetrokken.

Logistieke Webshop van het Jaar
Uit de vier eerder genoemde webwinkels zal de jury over twee weken, op 3 september om precies te zijn, drie finalisten kiezen. Een valt er dus af. De rest presenteert zich tijdens het e-fulfilment-evenement Logistieke Webshop van het Jaar op 17 september in Bussum. Na een vragenronde door aanwezigen en onder leiding van dagvoorzitter Bart Beeks zal de jury uiteindelijk de beslissing maken over welke webwinkel zich twaalf maanden lang de logistieke webshop van het jaar mag noemen.

Evenement voor de logistiek-wereld
Het evenement is niet alleen leuk voor de finalisten, maar kan ook erg interessant zijn voor webwinkeliers en logistieke spelers, aangezien er ook een uitgebreid programma is met keynote-presentaties van eBay en Ingram Micro, presentaties met diverse case-studies, een informatiemarkt en een ruime mogelijkheid om te netwerken. Voor retailers, webwinkeliers en vLm-leden is deelname gratis, alle andere deelnemers betalen 100 euro ex btw.

De award is een initiatief van vereniging Logistiek Management, Simtrect en E-sharp en is in 2011 in het leven geroepen om webwinkels te belonen die zich onderscheiden door een uitmuntende logistiek. Eerdere winnaars zijn Nespresso (2012) en Futurumshop (2013).

Tags

Reacties