menu
lightspeed ecommerce

Geef met Valentijn keukenschort of sportschoolabo

Knallen met Valentijn! Voor veel webwinkels zit er weer een nieuwe piek aan te komen. Na sinterklaas, kerst en het wintersportseizoen is het nu tijd voor ons lievelingsfeest: Valentijnsdag! Wij zijn al druk aan het zoeken naar het perfecte cadeau. Tijdens onze zoektocht werd het al snel duidelijk dat je blijkbaar overál wel een valentijnsactie aan kunt koppelen…

Niets mis mee natuurlijk, want meer dan een kwart van de Nederlanders gaat ‘iets’ doen met Valentijnsdag. Met wat slimme marketing kun je daar makkelijk op inspelen en misschien een graantje meepikken van de miljoenen euro’s die extra worden omgezet. Sommige shops openen daarom hele nieuwe sites om hun valentijnsactie onder de aandacht te brengen, zoals Hema met de kaartenactie, of richten een aparte pagina in vol tips en aanbiedingen.

Geitjes en kippetjes
Geurtjes, beertjes en fotolijstjes hebben we nu allemaal al wel een keer gekregen of gegeven. Gelukkig weten creatieve webwinkeliers ook van andere producten mooie valentijncadeautips ‘voor hem en voor haar’ te maken. Geef je geheime liefde bijvoorbeeld een geitje, een paar kippen of een ongesteldheids-hygiënekit! Die producten kun je het hele jaar bestellen bij Oxam Nofib, maar zijn deze maand de echte ‘Valenstijnscadeau voor haar’-toppers. De bestelling wordt trouwens niet thuisgestuurd, die worden direct naar een ontwikkelingsland gebracht. Zit je liefje dus nog steeds met lege handen…

Voor de dikke liefdes
Mocht je Valentijn het beste moment vinden om je vriendin te laten merken dat je haar eigenlijk een beetje te dik vindt, dan helpen verschillende sportscholen je daar graag een handje bij. Als je je (te) voluptueuze vriendin op Valentijnsdag haar bed hebt uitgekregen en haar zover krijgt om naar Sportcentrum Olympus te gaan, dan krijgen jullie allebei vijftig procent korting op je abonnement. Geen zin om vast te zitten aan een abonnement, maar toch de behoefte iets aan de zwembandjes van je partner te gaan doen? Dan kun je ook de 10 procent MuddyValentine-code gebruiken in de Obstacle Run-webshop.

Er is meer!
Iedereen weet natuurlijk dat vrouwen het meest houden van nuttige cadeaus. Gelukkig denken webwinkeliers ook op dat gebied met je mee. Zo heeft Autogordelverlenger.nl ook een leuke actie bedacht: tot 14 februari 14 procent korting op ALLE autogordelverlengers. Bij Vanhoutslinnenhuukske.nl koop je met een valentijnskortingscode allerlei mooie handdoeken, theedoeken, tafelkleden en keukenschorten. Ook hartstikke romantisch natuurlijk! En is ze door al dat autorijden en in de keuken staan vergeten de boel een beetje bij te houden? Geen nood, dan bestel je gewoon de Brazilian-Valentine-Wax en is iedereen weer blij!

Tags

Reacties