menu
lightspeed ecommerce

Fulfilment uitbesteden doe je bij deze bedrijven

Fulfilment uitbesteden of zelf doen is een vraag die iedere (beginnende) webwinkelier moet zien te beantwoorden. Kies je voor het uitbesteden van je fulfilment dan zijn er in Nederland tientallen bedrijven die voor je kunnen doen. En daar is nu een handig overzicht van beschikbaar.

Voor een webwinkel is logistiek absoluut een essentieel onderdeel. Je moet immers jouw producten bij de klant krijgen. Nu kun je natuurlijk heel veel zelf doen, maar als je webwinkel hard groeit, is het bijna niet meer te doen om orders vanuit je eigen magazijn te verwerken en op te sturen. Veel webwinkeliers kiezen er dan voor om hun fulfilment uit te besteden. Nu zijn daar in Nederland diverse partijen over.

Fulfilment uitbesteden kan bij deze spelers

Bekende namen zijn bijvoorbeeld Docdata, CB, Dynalogic en Nic. Oud. Maar ken je bijvoorbeeld ook Twenpack, Makeorbuy of Pondres? Logistiek.nl heeft een handig overzicht gemaakt van de vele (e-)fulfilmentbedrijven die in Nederland actief zijn.

©Logistiek.nl
Klik op de afbeelding voor de poster in origineel formaat. ©Logistiek.nl

Naast de poster heeft Logistiek.nl ook een overzicht gemaakt van de fulfilmentbedrijven, met daarbij hun specialisme en of ze warehousing, VAS, distributie, retouren en een ICT-koppeling bieden.

Tags

Reacties