e-boekhouden

Fotofail: webwinkeliers, let op je productfotos!

Fotofail: webwinkeliers, let op je productfoto’s!Productfoto’s kunnen een webwinkel niet alleen verfraaien, maar de bezoeker ook verder informeren over het aangeboden artikel. Toch kunnen we er niet genoeg op hameren dat webwinkeliers moeten letten op wat ze uploaden, want voor je het weet staat er een naakte vent tussen de poserende kindmodellen!

Na een tip besloten we de Belgische webwinkel La Redoute eens nader te bekijken. En dan name bij het aanbod van dit shirtje. Een leuk dingetje voor 12,99 en verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw, zoals we zien op de tweede foto.

 

Maar als we op de tweede foto klikken en dus ingezoomd de foto kunnen bekijken, zien we niet alleen vier vrolijk poserende kinderen op het strand, maar als we naar rechts scrollen zien we ook een naakte man in het lage water staan!

 

Het kan haast niet anders dan dat de fotograaf van deze foto de naakte man moet zijn opgevallen toen hij zijn foto’s terugkeek en besloot welke geschikt waren voor La Redoute. Maar ook degene van deze Belgische webwinkel die verantwoordelijk is voor de beelden op de site, mag zich schamen, want om nou een naakte man te tonen bij een foto waarmee je reclame maakt voor kinderkleding…

Gerelateerde berichten