menu

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Voice Conference

11 oktober 2018 | Amsterdam, Nederland

Evenement informatie

Datum: 11 oktober 2018 Locatie: Amsterdam
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Op 11 oktober vindt er er in het OBA Theater in Amsterdam de Voice Conference plaats. Dit is een evenement dat volledig in het teken staat van spraakassistenten zoals die van Google, Apple en Amazon.

Voice Conference biedt podium aan diverse organisaties die al werken met voice-interfaces voor slimme speakers zoals Google Home, Amazon’s Alexa en Siri van Apple. Onder andere KLM, Centraal Beheer Achmea en de NS zullen vertellen over hun eerste ervaringen met deze slimme spraakassistenten. Wat zijn hun best practics en hoe maak je zelf een zogeheten Google Action of Amazon skill aan, waardoor consumenten ook met jouw bedrijf op deze manier kunnen communiceren?

Voice Conference is het eerste congres in Nederland dat zich volledig richt op spraakassistent. Het is een gewild onderwerp, helemaal nu Google haar eigen spraakassistent Google Assistent recent in Nederland heeft gelanceerd. En in Amerika heeft één op de vijf mensen al toegang tot een spraakassistent via een zogeheten smart speaker.

Locatie Voice Conference

« Terug naar het overzicht