menu
Orderchamp Digital Fair

Orderchamp Digital Fair

02 augustus 2020 tot 05 augustus 2020 | , Nederland

Evenement informatie

Datum: 02 augustus 2020 tot 05 augustus 2020 Locatie:
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Inkoopplatform Orderchamp heeft haar eerste digitale beurs aangekondigd: Orderchamp Digital Fair. Deze wordt verdeeld over drie edities gehouden in de maanden augustus, september en oktober. De eerste editie heeft als thema Home Essentials en vindt plaats van 2 tot en met 5 augustus.

Merkpresentaties

De tienduizend retailers die zich hebben aangesloten bij Orderchamp kunnen op deze digitale beurs tientallen webinars bijwonen van retail-experts, gastsprekers en merken van Orderchamp. Zo geven onder andere Return to Sender, Urban Cotton en Yoshiko Home een presentatie, terwijl ze ook hun nieuwste collecties tonen.

Beurzen als inspiratieplek voor vinden van assortiment

”Elk jaar presenteren veel merken hun nieuwe collecties op fysieke beurzen. Dit is voor retailers een inspiratieplek voor het vinden van een verfrissend assortiment. Nu een groot deel van deze beurzen is uitgesteld of beperkt qua bezoekersaantallen, voelden wij ons geroepen met onze merken en retailers mee te denken”, aldus CEO Joost Brugmans.

We voelden ons geroepen met onze merken en retailers mee te denken.

‘Zo kunnen we elkaar blijven ontmoeten’

Hij vervolgt: “Met ons huidige inkoopplatform stond de basis natuurlijk al. Dankzij het toevoegen van online collectiepresentaties en live streams, bieden wij met de Orderchamp Digital Fair 2020 een podium aan onze retailers en merken om elkaar te blijven ontmoeten.”

Zoals gezegd vindt de eerste editie (thema Home Essential) plaats van 2 tot en met 5 augustus. De volgende twee edities staan gepland voor 30 augustus tot en met 2 september (thema Beauty & Jewelry) en voor 4 tot en met 7 oktober (thema Kids & Gifts).

Retailers die zijn aangesloten bij Orderchamp kunnen zich gratis inschrijven voor de presentaties, webinars en kennissessies.

« Terug naar het overzicht