Orderchamp Digital Fair

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Orderchamp Digital Fair

Evenement details

Datum: zondag 30 augustus - woensdag 02 september Locatie: Online evenement (Nederland) Organisator: Orderchamp
Evenement website
Google Calendar iCal

Inkoopplatform Orderchamp heeft haar eerste digitale beurs aangekondigd: Orderchamp Digital Fair. Deze wordt verdeeld over drie edities gehouden in de maanden augustus, september en oktober. De eerste editie had als thema Home Essentials en vond plaats van 2 tot en met 5 augustus. De eerstvolgende editie gaat over Beauty & Jewelry en staat gepland voor 30 augustus tot en met 2 september.

Merkpresentaties

De tienduizend retailers die zich hebben aangesloten bij Orderchamp kunnen op deze digitale beurs tientallen webinars bijwonen van retail-experts, gastsprekers en merken van Orderchamp.

Beurzen als inspiratieplek voor vinden van assortiment

”Elk jaar presenteren veel merken hun nieuwe collecties op fysieke beurzen. Dit is voor retailers een inspiratieplek voor het vinden van een verfrissend assortiment. Nu een groot deel van deze beurzen is uitgesteld of beperkt qua bezoekersaantallen, voelden wij ons geroepen met onze merken en retailers mee te denken”, aldus CEO Joost Brugmans.

We voelden ons geroepen met onze merken en retailers mee te denken.

‘Zo kunnen we elkaar blijven ontmoeten’

Hij vervolgt: “Met ons huidige inkoopplatform stond de basis natuurlijk al. Dankzij het toevoegen van online collectiepresentaties en live streams, bieden wij met de Orderchamp Digital Fair 2020 een podium aan onze retailers en merken om elkaar te blijven ontmoeten.”

Zoals gezegd vond de eerste editie (thema Home Essential) plaats van 2 tot en met 5 augustus. De volgende twee edities staan gepland voor 30 augustus tot en met 2 september (thema Beauty & Jewelry) en voor 4 tot en met 7 oktober (thema Kids & Gifts).

Retailers die zijn aangesloten bij Orderchamp kunnen zich gratis inschrijven voor de presentaties, webinars en kennissessies.