menu
lightspeed ecommerce
Meet Magento

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Meet Magento

vrijdag 01 juni
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland

Evenement details

Datum: vrijdag 01 juni Locatie: Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Op 1 juni vindt er in de Jaarbeurs te Utrecht voor de tiende keer Meet Magento Nederland plaats. Tijdens het event, wederom georganiseerd door Dutchento, kunnen Magento-webwinkeliers en -ontwikkelaars inspiratie opdoen en kennismaken met de levendige Magento-community.

Tijdens Meet Magento Nederland zijn er al tal van interessante sprekers uit binnen- en buitenland die ieder op hun eigen manier iets te maken hebben met Magento of ecommerce in het algemeen. Onder andere Ray Bogman (Magento), Damien Poelhekke (Made.com), Arjan van Oosterhout (Twinkle Magazine), Joke Puts (PHPro) en Stephan Hochdörfer (bitExpert) zullen hun expertise delen met de aanwezigen.

Dutchento Awards 2018

Tijdens Meet Magento worden jaarlijks ook de Dutchento Awards uitgereikt. Dit zijn prijzen voor de beste Magento-webshops en de meest ambitieuze modules en diensten. Er wordt om een award gestreden in de categorieën ‘Beste B2C Magento-webshop (Magento 1 & 2)’, ‘Beste B2B Magento-webshop (Magento 1 & 2)’ en ‘Beste module of service voor Magento’.

Aftermovie Meet Magento Nederland 2017


« Terug naar het overzicht