menu
lightspeed ecommerce
Logistieke Webshop van het Jaar 2018

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Logistieke Webshop van het Jaar 2018

woensdag 30 mei
Beurs van Berlage, Amsterdam, Beurs van Berlage, Amsterdam, Nederland

Evenement details

Datum: woensdag 30 mei Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam, Beurs van Berlage, Amsterdam, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Welk bedrijf mag zich de Logistieke Webshop van het Jaar noemen? Die vraag staat centraal en wordt uiteraard beantwoord tijdens de gelijknamige verkiezing. Nieuw aan de ‘LWvhJ’-editie van 2018 is dat de uitreiking voor de meest innovatieve en vooruitstrevende webshops op het gebied van logistiek tegenwoordig deel uitmaakt van E-Commerce Live!, dat in mei 2018 plaatsvindt.

De Logistieke Webshop van het Jaar-verkiezing bestaat uit twee prijzen. Eentje is bedoeld voor webshops die zich onderscheiden met hun logistiek, de ander is bedoeld voor startups, in dit geval zijn dat webshops die maximaal drie jaar in productie zijn.

Zo worden de winnaars bepaald

De inschrijvingen zijn inmiddels gestart, dus webshops die denken een kans te maken kunnen zich opgeven voor een van de twee awards. De genomineerde startups zullen in maart 2018 een elevator pitch houden bij ondernemersvereniging Evofenedex in Zoetermeer. Tijdens deze middag moeten de kandidaten proberen de jury ervan te overtuigen dat hun startende webshop de titel ‘Logistieke Startup Webshop van het Jaar’ verdient.

De winnaar van die award wordt zoals gezegd bekendgemaakt tijdens E-Commerce Live! op 30 mei. Daar worden ook de winnaars van de reguliere prijs onthuld. Dat gebeurt nadat een trio aan finalisten hun shop hebben gepresenteerd en de zaal met hen in discussie is gegaan.

Jury Logistieke Webshop van het Jaar 2018

Dit jaar bestaat de jury uit voorzitter Egbert Guis (TN), Paul Haagh (Groenewout), Niels Agatz (Erasmus Universiteit) en Nick Beckers (EVO), terwijl Liesbeth Oudesluijs als jury-coördinator optreedt.

Locatie Logistieke Webshop van het Jaar 2018

« Terug naar het overzicht