menu
lightspeed ecommerce
Food & E-commerce

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Food & E-commerce

dinsdag 05 juni
Cinemec, Utrecht, Utrecht, Nederland

Evenement details

Datum: dinsdag 05 juni Locatie: Cinemec, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Food & E-commerce is een evenement over, jawel, food en ecommerce. En dan met name de rol van ecommerce in de voedselindustrie. Want in deze branche gebeurt er genoeg op online gebied. Supermarkten storten zich (met wisselend succes) op ecommerce, terwijl er tegelijkertijd nieuwe spelers ontstaan vanuit de online wereld. Denk bijvoorbeeld aan Picnic, dat vorig jaar 100 miljoen euro aan investeringsgeld ophaalde, of de buitenlandse spelers HelloFresh en Amazon.

Eventbezoekers Food & E-commerce

Maar het zijn niet alleen de (online) supers die steeds actiever worden op het gebied van ecommerce, ook de verschillende fabrikanten richten zich steeds meer direct tot de consument op het internet. Tijdens het evenement Food & E-commerce zullen verschillende retailers, A-merken en analisten hun ervaringen delen. Zij geven antwoord op de vraag wat de best practices en trends zijn in onder meer marketing en logistiek.

Vorig jaar vond de eerste editie van Food & E-commerce plaats en toen werd al snel geconstateerd dat food online een booming business is. En de online taart is sindsdien alleen maar groter geworden. Groei is één, maar hoe kun je rendement maken met ecommerce in food? Hoe kunnen slimme logistiek, data en technologie als voice search, AI, machine learning en de blockchain daar aan bijdragen? Wat is, kortom, de roadmap to maturity? Onder die subtitel organiseren Distrifood en Twinkle samen de tweede editie van Food & E-commerce.

Locatie Food & E-commerce

« Terug naar het overzicht