menu
Food & E-commerce

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Food & E-commerce

27 juni 2017 | Utrecht, Nederland

Evenement informatie

Datum: 27 juni 2017 Locatie: Utrecht
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Food & E-commerce is een evenement over, jawel, food en ecommerce. En dan met name de rol van ecommerce in de voedselindustrie. Want in deze branche gebeurt er genoeg op online gebied. Supermarkten storten zich (met wisselend succes) op ecommerce, terwijl er tegelijkertijd nieuwe spelers ontstaan vanuit de online wereld. Denk bijvoorbeeld aan Picnic, dat recent 100 miljoen euro aan investeringsgeld ophaalde, of de buitenlandse spelers HelloFresh en Amazon.

Eventbezoekers Food & E-commerce

Maar het zijn niet alleen de (online) supers die steeds actiever worden op het gebied van ecommerce, ook de verschillende fabrikanten richten zich steeds meer direct tot de consument op het internet. Tijdens het nieuwe evenement Food en E-commerce zullen verschillende retailers, A-merken en analisten hun ervaringen delen. Zij geven antwoord op de vraag wat de best practices en trends zijn in onder meer marketing en logistiek.

Of het event het bezoeken waard is zal nog moeten blijken. In 2017 is het de eerste keer dat dit event gegeven wordt dus ervaringen van andere jaren zijn er nog niet. Wel wordt er steeds meer over het programma bekend. Zo is duidelijk dat er gedurende de dag meerdere presentaties zijn, er een plenaire paneldiscussie is en de dag afgesloten wordt met een netwerkborrel. Enkele sprekers zijn Marc van Venrooij (Coca-Cola), Michiel Muller (Picnic) en Bart Kuppens (Unilever).

Locatie Food & E-commerce

« Terug naar het overzicht