menu
lightspeed ecommerce
EcommerceWiki Week

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

EcommerceWiki Week

dinsdag 16 juli - donderdag 18 juli
HvA Wibauthuis (WBH), Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Evenement details

Datum: dinsdag 16 juli - donderdag 18 juli Locatie: HvA Wibauthuis (WBH), Amsterdam, Amsterdam, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

EcommerceWiki Week 2019 is een drie dagen durende opfriscursus over ecommerce. Het doel van dit evenement is om de deelnemers weer up-to-date te krijgen. Dit gebeurt dankzij ontmoetingen met experts die hun ecommerce-kennis maar wat graag willen delen.

Programma EcommerceWiki Week 2019

Op dag 1 wordt er stilgestaan bij het genereren van verkeer naar je webshop. Je leert over de laatste marketingtactieken om merkbewustzijn op te bouwen en om zo meer bezoekers naar je website te krijgen.

Op dag 2 staat conversie centraal. Gedurende deze dag leer je meer over welke methodes er zijn om bezoekers te laten converteren in betalende klanten.

En op dag 3 gaat het om retentie. Je leert meer over welke strategie├źn je kunt uitvoeren om de klantloyaliteit te verhogen en je business verder te laten groeien.

Sprekers tijdens EcommerceWiki Week 2019

Gedurende de drie dagen die EcommerceWiki Week duurt, zijn tal van experts aanwezig om hun kennis te delen. Onder andere Wouter van den Berg (Facebook), Amanda Marochko (Shopify), Patrick Dicker (WE Fashion), Joep Hutschemakers (eBay) en Niek Veendrick (Greetz) zullen spreken.

Locatie EcommerceWiki Week

« Terug naar het overzicht