menu
lightspeed ecommerce
Ecommerce & Logistiek

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Ecommerce & Logistiek

donderdag 14 juni
Van der Valk Hotel, Almere, Almere, Nederland

Evenement details

Datum: donderdag 14 juni Locatie: Van der Valk Hotel, Almere, Almere, Nederland
Google Calendar iCal

Ecommerce & Logistiek, dat eerder bekend stond als de vakdag Logistiek & E-commerce, zal ook dit jaar in het Van der Valk Hotel in Almere worden georganiseerd. En wel op 14 juni. Dit jaar zal de dag in het teken staan van duurzaam scoren. Zo gaan succesvolle online retailers vertellen over hun logistieke ervaringen met duurzaamheid, van magazijnbouw tot verpakkingen en van fulfilment tot de last mile.

Thema Ecommerce & Logistiek

Duurzaamheid wordt binnen de logistiek steeds normaler. De economie wordt circulair, magazijnen zijn klimaatneutral, verpakkingen worden steeds kleiner en efficiënter en bezorging gaat via elektrische wagentjes of fietsen. Toch is duurzaam niet voor iedereen nog normaal. Hoe kun je je logistieke ecommerce-activiteiten verduurzamen op een manier die het milieu te vriend houdt, klanten over de streep trekt en die ook nog eens goed is voor je eigen business? Die vraag wordt hopelijk beantwoord tijdens Ecommerce & Logistiek.

Sprekers Ecommerce & Logistiek

Onder andere de gemeente Almere, Walther Ploos van Amstel, Niels Agatz en Ellen de Lange zullen spreken tijdens dit event van Twinkle.

Locatie Ecommerce & Logistiek

« Terug naar het overzicht