#DMWF Europe 2023

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

#DMWF Europe 2023

Evenement details

Datum: dinsdag 21 november - woensdag 22 november Locatie: Hall 5, RAI, Amsterdam, Amsterdam, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

#DMWF Europe zal de beste en slimste koppen in digitale marketing samenbrengen voor een meerdaags evenement (21-22 november). Het biedt een onmisbare unieke leerervaring voor de ambitieuze marketeer. Dit jaar valt het evenement samen met het evenement Influencer Marketing World.

Thema’s

#DMWF Europe zal zich richten op belangrijke thema’s zoals; content marketing, digitale merkstrategie, social media marketing, community management, data, disruptive tech, UX, CX, AI, SEO, ecommerce, personalisatie, consumentengedrag en marketing in een pandemisch tijdperk.

Meer dan 80 sprekers

Meer dan 80 sprekers zullen hun expertise delen in 5 tracks:

  • Social Media & Community Marketing
  • Data en inzichten
  • Content en digitale merkstrategie
  • Digitale ervaring en ecommerce strategie
  • Influencer Marketing World

Sprekers in de voorhoede van hun industrie zullen aanwezig zijn om de begeleiding en essenti√ęle vaardigheden te bieden die marketeers nodig hebben om hun marketingdoelstellingen voor 2023 en daarna te overtreffen.

#DMWF Europe is trots op zijn wereldwijde sprekers line-up en heeft thought leaders van over de hele wereld verenigd van gerenommeerde merken als FitBit, Adidas, Philips, Dove, Dyson, TikTok, LinkedIn, Starling Bank, Vinted, Booking.com, Heineken, Hunkemöller, Renault Group, Trivago, Unilever, Nissan, Shiseido, Lufthansa, Airbus, Pepsico, en nog veel meer!

Locatie #DMWF Europe 2023