Digital Transactions

Digital Transactions

07 maart | Houten, Nederland

Evenement informatie

Datum: 07 maart Locatie: Houten
Nederland
Bezoek website Google Calendar iCal

Digital Transactions zegt je misschien niet zo veel, maar het is de nieuwe naam van het event dat de afgelopen tien jaar door het leven ging als het Online Betaal Congres. Er is gekozen voor de naamswijziging omdat transacties tegenwoordig gaan over veel meer dan alleen maar de uitwisseling van geld en goederen en het is niet alleen maar online waar de ontwikkelingen plaatsvinden.

De transactie krijgt een steeds belangrijkere rol in de ecommerce. Klanten gebruiken tegenwoordig namelijk verschillende kanalen om hun aankopen te doen en in dit proces vinden meerdere soorten transacties plaats. Voor een webwinkel is het dus belangrijk om een transactie zo efficiënt en klantvriendelijk te laten verlopen. Maar hoe zorg je voor een laagdrempelige transactie? Wat voor digitale transacties zijn er zoal? En welke innovaties worden belangrijk?

Dit soort vragen worden beantwoord tijdens Digital Transaction 2017. Of je nu een webwinkelier bent, een PSP, beleidsmaker, bank of andere geïnteresseerde, dit evenement vertelt je alles over digitale transacties en hun mogelijkheden.

Deel

« Terug naar het overzicht