menu
lightspeed ecommerce
Digital Transactions

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Digital Transactions

donderdag 24 mei
Mereveld, Utrecht, Utrecht, Nederland

Evenement details

Datum: donderdag 24 mei Locatie: Mereveld, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Digital Transactions┬áis bij sommigen misschien beter bekend als Online Betaal Congres, maar sinds 2017 is er – na zo’n tien jaar – gekozen voor een naamswijziging omdat transacties tegenwoordig gaan over veel meer dan enkel de uitwisseling van geld en goederen. En daarnaast is het niet alleen maar online waar de ontwikkelingen plaatsvinden.

Dit jaar is een belangrijk jaar voor transacties. Het betalen moet namelijk anders, en niet alleen maar omdat het nog steeds beter, sneller en gemakkelijker kan. PSD2 zal het betaallandschap zowel nationaal als internationaal flik veranderen en dat uit zich onder meer in de nieuwe spelers en nieuwe innovaties die de betaalwereld gaan openbreken.

PSD2 moet met name innovatie in de betaalwereld stimuleren, maar het zorgt tegelijkertijd ook voor allemaal extra veiligheidseisen. Met als gevolg dat er een groot spanningsveld ontstaat tussen gemak enerzijds en veiligheid anderzijds. Hoe kan online betalen zowel gemakkelijk als veilig verlopen? Moet er een vernieuwde focus komen op check-in of kan een bepaalde identiteitsoplossing wellicht uitkomst bieden?

Op het eendaagse congres Digital Transactions 2018 hoor je de antwoorden op deze en nog veel meer gerelateerde vragen.

Locatie Digital Transactions

« Terug naar het overzicht