CrossBorder Event 2023

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

CrossBorder Event 2023

Evenement details

Datum: dinsdag 19 september Locatie: Mereveld, Utrecht, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

Welke bedrijven scoren internationaal het best en wie kunnen de toenemende druk van Amazon en Alibaba aan? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord tijden het CrossBorder Event op 19 september in Utrecht. Tal van experts vertellen tijdens inspirerende presentaties over nieuwe ontwikkelingen en best practices op het gebied van ecommerce en marketing.

De tiende editie van het event

Internationale expansie is een complex thema geworden. Hierdoor komen ecommerce-organisaties voor tal van uitdagingen te staan. Want hoe zorg je ervoor dat je goed verkoopt over de grens, marketplaces voor je laat werken én je merk overeind houdt? Hoe bewaak je intern dat de neuzen de goede en dezelfde kant op staan? Daarover gaat de tiende editie van het CrossBorder Event. Meer informatie over de sprekers en het thema wordt later bekendgemaakt.

Wie volgt Forza Refurbished op?

Net als voorgaande edities maakt de organisatie op het evenement de succesvolste crossborder-bedrijven bekend. Met de CrossBorder Top 30 worden internationale snelgroeiers uitgelicht en met de uitreiking van de CrossBorder Award wordt de opvolger van Forza Refurbished bekendgemaakt.

Locatie CrossBorder Event 2023