CrossBorder Event

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

CrossBorder Event

Evenement details

Datum: vrijdag 30 oktober Locatie: DeFabrique, Utrecht, Utrecht, Nederland
Evenement website
Google Calendar iCal

Welke bedrijven scoren internationaal het best en wie kunnen de toenemende druk van Amazon en Alibaba aan? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord tijden het CrossBorder Event op 30 oktober in Utrecht. Tal van experts vertellen tijdens inspirerende presentaties over nieuwe ontwikkelingen en best practices op het gebied van ecommerce en marketing.

Het thema van 2020 is Team up!

Internationale expansie is een complex thema geworden. Hierdoor komen ecommerce-organisaties voor tal van uitdagingen te staan. Want hoe zorg je ervoor dat je goed verkoopt over de grens, marketplaces voor je laat werken én je merk overeind houdt? Hoe bewaak je intern dat de neuzen de goede en dezelfde kant op staan? Daarover gaat de achtste editie van het CrossBorder Event.

Wie volgen Beerwulf en Rituals op?

Net als voorgaande edities maakt de organisatie op het evenement de succesvolste crossborder-bedrijven bekend. Met de CrossBorder Top 30 worden internationale snelgroeiers uitgelicht en met de uitreiking van de CrossBorder Award worden de opvolgers van Beerwulf en Rituals bekendgemaakt.

Sprekers tijdens CrossBorder Event 2020

Onder de sprekers van CrossBorder Event bevinden zich onder andere deze experts: Sander Berendsen (SB Supply), Damien Poelhekke (Made.com) en Marc Scholten (Beerwulf). Meer sprekers worden in een later stadium bekendgemaakt.


Locatie CrossBorder Event