B2B E-commerce Connect

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

B2B E-commerce Connect

Evenement details

Datum: donderdag 21 april Locatie: Online evenement (Nederland)
Evenement website
Google Calendar iCal

Sana Commerce organiseert dit jaar een nieuw event: B2B E-Commerce Connect. Tijdens dit virtuele kennisevent op 21 april delen 15 experts hun visie op de B2B e-commercestrategie voor 2022 en daarna. Een van de grote aandachtspunten is de toekomst van klantrelaties en de rol van (betere) online klantervaringen.

“Iets meer dan de helft van alle B2B-webshops voldoet niet volledig aan de verwachtingen van hun klanten”, zegt Michiel Schipperus, CEO bij Sana Commerce. “De afgelopen twee jaar waren onvoorspelbaar en hebben de noodzaak om wendbaar en flexibel te blijven versterkt. B2B E-Commerce Connect helpt deelnemers bij het (her)bouwen van hun strategie en helpt ze een bedrijf toekomstbestendig te worden.”

Verschuivingen in ecommerce

B2B E-Commerce Connect biedt deelnemers de kennis en best practices om in 2022 en daarna succesvol te zijn. Het event sluit aan bij de grote verschuivingen in de B2B e-commerce-industrie – van B2B-kopers die de typische gewoonten van B2C-shoppers overnemen tot het verbeteren van de klantervaring om de concurrentie te overtreffen.

In een keynote sessie deelt Steven van Belleghem zijn visie op de rol en toekomst van klantrelaties. Verder komen onder meer aan bod:
• Het opzetten van een succesvolle omnichannel-koopervaring
• Best practices voor B2B-conversieoptimalisatie
• Hoe de supply chain nieuw leven in te blazen en te focussen op een betere klantrelatie

Sana Commerce geeft deelnemers de mogelijkheid om sessies van verschillende experts bij te wonen via drie verschillende online podia. Het volledige event duurt van 09.00 tot 13.00 uur en is gratis toegankelijk.