menu
lightspeed ecommerce
Amsterdam E-commerce 2019

Dit evenement is al geweest. Bekijk aankomende evenementen.

Amsterdam E-commerce 2019

zaterdag 15 juni, 09:30 - 18:00
The Warehouse - Wicked Grounds, Amsterdam, Nederland

Evenement details

Datum: zaterdag 15 juni, 09:30 - 18:00 Locatie: The Warehouse - Wicked Grounds, Amsterdam, Nederland
Evenement website Google Calendar iCal

Op 15 juni vindt Amsterdam E-commerce plaats. Heel verrassend in Amsterdam. Dit eendaagse evenement is bedoeld voor online bedrijven, digitale nomaden en jonge ondernemers. Gedurende de dag vinden er 11 keynotes en panels plaats, worden de laatste trends en inzichten in de markt gedeeld, krijgen bezoekers stap voor stap te horen hoe ze bepaalde strategieën voor hun bedrijf moeten implementeren en kunnen ze zo’n 240 gelijkgestemde ondernemers ontmoeten.

Onderwerpen Amsterdam E-commerce 2019

Onderwerpen die tijdens Amsterdam E-commerce 2019 ter sprake komen zijn onder andere: het opschalen van je online onderneming, het branden van je product en het inzetten van influencers voor je merk, het creëren van content waarmee je kan verkopen én up-sellen, het gebruiken van advertenties via Snapchat, en de groei van cryptocurrency binnen de ecommerce.

Sprekers tijdens Amsterdam E-commerce 2019

Sprekes tijdens Amsterdam E-commerce 2019 zijn onder andere Ben Opsahl (Tralfamadore Consulting), Christiaan Pol (Brandfirm), Don Bounid (Merkenbaas.nl), Danny ten Nijenhuis (ThePhoneLab), Erwin Werring (Attrace), Luna Vega (That Crypto Hustle) en Tim Epskamp (BlockBay Capital).

Locatie Amsterdam E-commerce 2019

« Terug naar het overzicht