menu
Emerce Ecommerce Live bomvol inspiratie

Emerce Ecommerce Live bomvol inspiratie

Gisteren vond hét nieuwe ecommerce-event van dit jaar plaats. Vooraf waren de verwachtingen voor Ecommerce Live! al bijzonder hooggespannen en onze redactie was dus twee man sterk om te zien of die konden worden waargemaakt. Inhoud voor het brein was er zeker genoeg. Verbetering zit hem vooral in de kleinere details.

Of je nu honderdduizend euro omzet draait of honderd miljoen, er was voldoende te ontdekken tijdens Ecommerce Live!. Met serieus een bijzonder groot aantal presentaties, inclusief vele nieuwe gezichten en diverse keynotes, hebben wij helaas de helft van de events waarin we interesse hadden niet kunnen bijwonen. Al was daar blijkbaar hier en daar al rekening mee gehouden, want verschillende presentaties zijn meer dan eens gegeven.

Meer dan 1300 bezoekers
Wat we gezien hebben, heeft ons stuk voor stuk zeker nieuwe ideeën gebracht. Inhoudelijk zat de dag zeker goed in elkaar en Emerce heeft zijn naam waargemaakt. Volgens de organisatie was het event bezocht door zo’n 1330 bezoekers en het was inderdaad lekker druk. De locatie kon de drukte zeker aan, al is de Beurs van Berlage voor ons als autofreaks helaas wat minder bereikbaar. Ook zijn er – naast veel gasten – sprekers geweest die 20 minuten voor de lunch in de rij hebben gestaan om er vervolgens achter te komen dat alles was uitverkocht. Voor een event dat zich presenteert met een deurtarief van ruim honderd euro en een gesponsord beursplein lijkt ons dat een mooi verbeterpunt voor komend jaar en wij hebben onze lunch maar bij de Albert Heijn aan de overkant gescoord.

Onze grootste kritiek is daarmee wel gelijk gegeven, want de organisatie zelf zal wellicht ook wat overdonderd zijn geweest van het succes. Nog voor het event plaatsvond noemde Emerce het zelf ‘toonaangevend’, maar het heeft zijn woorden gelukkig waargemaakt met goede sprekers en zeker net zo interessante gasten. De eerste presentaties hebben reeds NU.nl bereikt en komende week zullen er ook zeker enkele artikelen op dit weblog verschijnen.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch