menu

Elke dag een andere homepage!

Wil je elke dag bij het opstarten van het internet verrast worden? Dat kan met OneDayHomepage.nl. Door deze site in te stellen als je homepage krijg je elke dag een andere startpagina voorgeschoteld. Wellicht biedt dit kansen voor de onbekendere webwinkels.

De site is deze week officeel van start gegaan en liet leden al kennismaken met sites als Youropi.com, een website met online stadsgidsen, en Fitforme.nl, vitamines afgestemd op de klant.

Internetondernemer Lars Baartmans ontwikkelde de website met het idee gebruikers te inspireren en op de hoogte te houden van wat er speelt online. Want waarom zou je altijd met dezelfde startpagina beginnen? “Elke browser heeft al een ingebouwde zoekbalk. Het is dus niet meer nodig om een zoekmachine als vaste startpagina te gebruiken. OneDayHomepage biedt gewoon elke dag een frisse inspirerende start” aldus Baartmans. En mochten consumenten hun vertrouwde startpagina willen behouden maar ook verrast willen worden door de pareltjes van OneDayHomepage, dan kunnen ze OneDayHomepage.nl als tweede tabblad instellen.

OneDayHomepage is helemaal gratis en werkt middels een zogenaamde ‘autorefresh’ toepassing die ervoor zorgt dat de startpagina elke dag een andere website toont die OneDayHomepage opgeeft. Registreren is daarvoor niet nodig.

Voor webwinkeliers zou OneDayHomepage een interessant initiatief kunnen zijn om consumenten kennis te laten maken met hun webwinkel. De website vraagt (voorlopig) geen geld aan websites die startpagina voor een dag zijn, maar Baartmans zegt: “Als heel veel mensen inhaken, kan ik me voorstellen dat er op een zeker moment bedrijven zijn die willen betalen om ook een dagje ‘startpagina van de dag’ te mogen zijn”, om er vervolgens snel aan toe te voegen ” maar dan moeten ze wel een hele leuke website hebben!’ Tips zijn in ieder geval altijd welkom op www.onedayhomepage.nl.    

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan