lightspeed ecommerce

Ecommercerun komt er weer aan dit najaar!

Ecommercerun komt er weer aan dit najaar!

De Ecommercerun, het sportevent waarbij je zes of tien kilometer hardloopt met collega’s uit de ecommercebranche, vindt dit jaar op 18 oktober plaats! Vanmorgen is de handtekening door nieuwe hoofdsponsor beslist.nl gezet. Zij hebben natuurlijk al enige ervaring met het ondersteunen van sportevenementen dus kun je dit jaar rekenen op de juiste voorzieningen waarbij zelfs een Olympische warming-up niet mag uitblijven…

De Ecommercerun is een sportevent dat door de redactie van Webwinkelweblog.nl in het leven is geroepen. Het runnen van een webwinkel en hardlopen hebben veel met elkaar gemeen. Het gaat er niet om hoe snel je van start gaat maar of je het volhoudt. Je kunt duizend adviseurs inschakelen en het meeste in de aankleding hebben geïnvesteerd maar uiteindelijk zijn het vooral je eigen hart en doorzettingsvermogen die ervoor zorgen dat je niet halverwege afhaakt.

Met zoveel overeenkomsten is het niet zo gek dat veel mensen uit de ecommerce hardlopen. Wat dan weer wel gek is, is dat we het vooral alleen doen. Daar brengen wij graag verandering in en vorig jaar werd die editie door Emerce al uitgeroepen tot ‘het sportevent van de branche‘.

Beslist.nl nieuwe hoofdsponsor
Dit jaar kunnen we rekenen op de volledige medewerking van beslist.nl. Zij hebben met een nationale schaatsploeg al heel wat records mogen faciliteren, dus de lat ligt hoog voor komend jaar. Die kennis zal zeker worden gedeeld, maar daarover later meer. Voor nu is het vooral belangrijk om te weten dat je dus kunt beginnen met trainen en 18 oktober vast kunt blokken in de agenda. Het juiste materiaal nog niet in huis? Via de hoofdsponsor vind je zowel voor de dames als de heren alles wat je nodig hebt om mee te kunnen doen.

Een nieuw jaar met een nieuwe samenwerkingspartner betekent ook een nieuwe uitstraling. Vandaar dat de website tijdelijk uit de lucht is om volgende maand met complete nieuwe look ’n feel terug te keren. Vanaf dan zullen ook de inschrijvingen open gaan al kun je natuurlijk wel vast met de training beginnen.

We doen het dus niet alleen. Ook Thuisbezorgd.nl heeft al laten weten ons weer te willen ondersteunen met een verzorgde lunch en verder steunen ook Athleteshop en Emerce de loop. Verder hebben de eerste lopers al aangegeven zeker van de partij te zijn. Je kunt het dit jaar opnemen tegen Harmen van der Meulen van Futurumshop die al heeft aangegeven mee te willen doen. Ook van de partij zijn Gijs Vroom van Emerce en Joachim de Boer van DeOnlineDrogist, al loopt die laatste tegenwoordig vaker met een kaartje van Ginger Payments rond. Natuurlijk zijn ook onze redactie en de genoemde partners van de partij!

Uiteindelijk is ons doel om weer met een mooi select gezelschap van een man of tachtig hét sportevent voor de branche neer te zetten. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Tot dan!

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten