lightspeed ecommerce

Ecommercerun 2017: ben jij er klaar voor?

Ecommercerun 2017: ben jij er klaar voor?

Nog een kleine twee maanden en dan is het weer zover. Dan gaan wij samen met anderen uit de ecommerce-branche 6 of 10 kilometer lopen tijdens de Ecommercerun. Een informeel, maar zeer sportief evenement waarbij hopelijk weer records worden verbroken en nieuwe contacten worden gelegd.

Sinds 2012 organiseren wij elk jaar, in samenwerking met een aantal sportieve sponsoren, een hardloopwedstrijd voor iedereen uit de ecommerce-branche. Wat begon met een handvol enthousiastelingen is in zes jaar uitgegroeid tot een serieus evenement waarbij elk jaar driftig wordt gestreden om de felbegeerde bekers, schouderklopjes en eeuwige roem.

De Ecommercerun wordt weliswaar gehouden tijdens de Maliebaanloop – ook bij ons kan worden gekozen voor de zes of tien kilometer – maar het is een evenement op zich, met een eigen organisatie, meetinglocatie en sponsoren. De afgelopen jaren renden onder meer de CEO van Thuisbezorgd.nl, de baas van PayPal Benelux en oud-sporters als Leontien Zijlaard-van Moorsel en Mark Tuitert (die de warming-up verzorgden) enthousiast met ons mee.

Aranka van der Voorden: spreker tijdens Ecommercerun 2017

Sportieve spreker: Aranka van der Voorden

Dit jaar hebben we een sportieve spreker uitgenodigd in de persoon van Aranka van der Voorden. Want hoe richt je twee bedrijven binnen één jaar op en zorg je er daarnaast voor dat je voldoende tijd overhoudt voor je andere grote passie: sport? Dat zal Aranka ons komen vertellen tijdens de zesde editie van de Ecommercerun.

Haar ondernemersavontuur begon in 2013 met de online community Fitgirlcode, waarmee ze al snel vele duizenden vrouwen per maand inspireert. Toen ze het jaar erop haar sportkledinglijn Jogha lanceerde, had ze al een bereik van ruim een half miljoen fitte vrouwen. Met alleen al ruim 180.000 trouwe volgers op haar Instagram-accounts mag Aranka ook met recht een socialmedia-koningin worden genoemd. Ze weet als geen ander hoe ze deze kanalen kan inzetten om haar doelen te bereiken.

Sport, gezonde lifestyle en ondernemerschap

Al haar initiatieven hebben een duidelijke link met haar grootste passies, namelijk sport, een gezonde lifestyle en ondernemerschap. Tijdens de Ecommercerun vertelt de jonge, enthousiaste onderneemster onder meer hoe ze erin slaagde om zonder veel eigen vermogen, maar mét de nodige wilskracht binnen enkele jaren drie bedrijven op de kaart te zetten. “Focus en discipline zijn ontzettend belangrijk. Het is net als met hardlopen: als je bij de start al helemaal stuk gaat, kom je niet verder.”

Ben jij benieuwd hoe Aranka haar krachten doseert zodat ze drie succesvolle bedrijven kan leiden, nieuwe initiatieven lanceert én topfit blijft? Schrijf je dan snel in voor de Ecommercerun en ga met haar in gesprek tijdens deze geheel verzorgde en inspirerende dag.

Inschrijven voor de Ecommercerun

Gerelateerde berichten