Ecommercerun 2012 groot succes

De eerste Ecommercerun die afgelopen zondag gehouden is in Utrecht, is een groot succes geworden. Woorden schieten hier echt te kort, dus worden de wetenswaardigheden en hoogtepunten hierbij beschreven aan de hand van een fotorapportage!

Afgelopen zondag was de eerste Ecommercerun een feit! Tien kilometer hardlopen in Utrecht. Dat is nogal wat, maar gelukkig kent onze branche een leuke groep sportievelingen en waren in de anderhalve maand tussen een ludiek idee en de hardloopwedstrijd zelf, genoeg aanmeldingen, en zelfs heuse sponsoren bereid om er een mooie dag van te maken.

Webwinkelier Jan van Runcolor bedenkt nog even welk shirtje hij dragen zal, tijdens de serieuze peptalk voor wie het nog nodig heeft. “Is écht alles geoorloofd om te winnen?” Jawel Wim. En dan weet je nu gelijk waarom ik zo bang keek tijdens dat schouderklopje tijdens de run zelf. 😉

We zijn nog niet eens aan onze warming-up begonnen of de eerste handtekeningen moeten al worden uitgedeeld. Tja, het sterrenleven, wat doe je eraan?

We staan er klaar voor….! Hier het uitzicht van Maarten & Tjerk, de heren van ecommerce-vakblad Twinkle Magazine!

Jawel. Daar gaan we! Hier loop ik nog enkele centimeters voor Patrick van Robin. Hier nog wel!

Zie die spanning op die gezichten! Erwin van E-Bon.nl, en Wim van Robinhq.com, zijn aan elkaar gewaagd!

Fotomomentje bij de finish! Wat was ik hier kapot. 😉 Niet te zien toch?

Met alleen maar mooie eindtijden, zelfs persoonlijks records , blijkt de club sneller dan de taxi! Gelukkig was het weer goed.

En de webwinkel-cadeaubon plus wisselbeker gaan dit jaar naar Kees van Dijk, webwinkelier met HangmatGigant.nl en blogger op Webwinkelsucces. Kees was, om precies te zijn, elf seconden sneller dan de nummer twee. Gefeliciteerd Kees!

Iedereen bedankt!
Alle deelnemers en natuurlijk het aanmoedigende publiek bedankt. Volgens mij is door iedereen, maar dan ook echt iedereen, aangegeven dat er een tweede ronde moet komen dus die komt er zeker. Natuurlijk ook speciale dank aan sponsoren, met name hoofdsponsoren Nic. Oud & WebwinkelKeur en alle mensen die zich hebben ingezet voor het evenement.

Tot de volgende Ecommercerun!

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten