lightspeed ecommerce

Ecommerce News Europe partnert met Cross-Border Magazine

Ecommerce News Europe partnert met Cross-Border Magazine

Ecommerce News Europe en Cross-Border Magazine zijn met ingang van vandaag officieel partners. Ons Europese platform en het magazine dat schrijft over cross-border ecommerce gaan elkaar helpen met het versterken van hun bereik, zowel online als offline.

Cross-Border Magazine is een tijdschrift dat in 2016 werd opgericht door Jeroen Leenders van SaleSupply. Met het blad willen de makers lezers de mogelijkheid geven om te leren van en over de ecommerce-industrie. Dit doet het door middel van cases, succesverhalen en tips van experts.

“Ons doel is om een cross-border autoriteit te worden door het delen van waardevolle cross-border content onder ecommerce-spelers over de hele wereld”, zo zegt Cross-Border Magazine-oprichter Jeroen Leenders.

We willen een cross-border autoriteit worden.

Elk kwartaal minstens 10.000 lezers

“Elk kwartaal weten wij meer dan 10.000 lezers te bereiken. Onze papieren uitgave is een sterke naam in de industrie, maar online is er nog volop ruimte om verder te groeien. Met onze nieuwe partner Ecommerce News Europe denken we veel nieuwe lezers aan te kunnen trekken.”

Henoch van Paesschen, hoofdredacteur van Ecommerce News Europe, zegt verheugd te zijn om Cross-Border Magazine nu als partner aan boord te hebben. “Onze kracht ligt online. We hebben nooit echt een poging gedaan om onszelf ook offline te positioneren. Maar door de samenwerking met Cross-Border Magazine aan te gaan, kunnen we ook daar beter zichtbaar worden. We kijken er naar uit om met Jeroen en de anderen samen te werken.”

Bestel gratis de digitale editie

Voor iedereen die Cross-Border Magazine wilt lezen: je kunt de digitale editie gratis bestellen. Het is uiteraard ook mogelijk om de papieren uitgave in handen te krijgen. Dit kost je €19,95 per jaar en daarvoor krijg je vier keer per jaar het blad thuisgestuurd.

Bestel de gratis editie van Cross-Border Magazine

Bestel de gratis editie

Gerelateerde berichten