menu
lightspeed ecommerce

Ecommerce masterclass

Ecommerce MasterclassAls webwinkelier ben je ondernemer in een branche waarin techniek en marketing mogelijkheden per dag kunnen wisselen. Het is dan ook een belangrijke taak om jezelf te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld op 28 oktober via de gratis masterclasses van E-commerce Magazine!

Net als afgelopen jaar zijn er rond deze tijd weer ruim voldoende interessante evenementen. Heb je eerder deze maand de Emerce Eday moeten missen, lukt het je vandaag niet om de Thuiswinkel Update bij te wonen, is de European Ecommerce Conference in Madrid wat te duur voor je, en is zelfs de Starters Masterclass waar wij deel uitmaken van de organisatie geen optie? Geen nood, evenementen genoeg!
Een belangrijk nadeel van zeker drie van de vier eerder genoemde evenementen is de prijs. De European Ecommerce Conference (nog los van vervoer), Emerce Eday en de Thuiswinkel Update kosten je, afhankelijk van welk programma je kiest, toch al snel enkele honderden euro’s. Voor de grotere webwinkels is deze prijs het waarschijnlijk wel waard, maar voor de kleintjes is het een behoorlijk bedrag.
De E-commerce Masterclasses van E-commerce Magazine zijn geheel gratis!
E-commerce Magazine is een Nederlandstalig tijdschrift dat in de branche eigenlijk niet zo bekend is. Het is niet onafhankelijk maar wordt uitgegeven door 7 grote partijen in de branche. Waaronder Daisycon, Kieskeurig en TNT Postservice. Het magazine wordt 4x per jaar uitgegeven, is geheel gratis, en bevat regelmatig interessante interviews of businesscases.
Eens per jaar hebben ze ook een offline evenement.
Donderdag 28 oktober organiseert het E-commerce Magazine dan een middag vol gratis workshops waarbij je 3 workshops kan kiezen die je wilt bijwonen. Zo bepaal jij de inhoud van de dag. Ter inspiratie zijn er 7 trending topics beschreven welke de actuele vraagstukken vertegenwoordigen waaruit je kunt kiezen. De vragen passen precies bij de 7 aanbieders van het tijdschrift, maar dat krijg je met gratis evenementen.
De zeven vragen:
1. Hoe zet je consumenten in om je eigen business te versterken?
2. Waar moet ik op letten bij e-fulfilment?
3. Hoe kan ik mijn online marketing mix 100% performance based maken?
4. Hoe optimaliseer ik via e-mailmarketing traffic naar en omzet van mijn webshop?
5. Kan ik mijn klanten een waterdicht en fraudevrij betaalsysteem garanderen?
6. Welke pakketvervoerder voldoet aan de bezorgwensen van mijn klanten?
7. Hoe verhoog ik de conversie en traffic van mijn webshop?
Interesse?
Je kunt je hier aanmelden (aanmeldingen gesloten, red). Na aanmelding ontvang je per e-mail je persoonlijke programma op basis van je voorkeuren. De masterclasses worden gehouden aan de Van Nelleweg 1 in Rotterdam.
Deel je ervaring!
Wij zijn er helaas waarschijnlijk niet bij omdat we vandaag al aanwezig zijn bij de Thuiswinkel Update en volgende week zelf de Starters Masterclass (mede) organiseren. Mocht jij wel aanwezig zijn op de E-commerce Masterclasses in Rotterdam dan houden we ons aanbevolen voor een interessant blogartikel op dit weblog met jouw ervaringen van de dag! Wie durft?

Tags

Reacties