menu
lightspeed ecommerce

Ecommerce experts gezocht!

Om onderzoeken en informatie te kunnen blijven delen zijn we met het weblog op zoek naar meer experts in deze markt. Heb je verstand van ecommerce en is het geen probleem als we je soms benaderen met een vraag? Wordt dan lid van ons Expert Panel.

Voor berichten zijn wij regelmatig op zoek naar de mening van experts in de Nederlandse ecommerce branche. Deze stellen wij periodiek vragen over actuele zaken. Deze mensen hebben wij de stempel opgeplakt als ons Expert Panel. Dit panel willen wij graat uitbreiden.

Reageren is altijd vrijblijvend en lid zijn van ons panel verplicht je dan ook nog steeds tot niets. Als je wel reageert kunnen (delen uit) reacties als quote in berichten verschijnen. Altijd met bronvermelding. Zo noemen we je naam of indien gewenst een link naar je website. Als je niet langer deel wilt uitmaken van het expert panel kun je dit gewoon duidelijk maken via een antwoord op de email.

Expert zijn levert je geen vergoeding op maar mogelijk wel wat links en traffic naar je website. Daarnaast blijf je zo op de hoogte van wat er speelt. Zo nu en dan even nadenken over zaken die spelen in de branche kan mogelijk inspireren? Mochten er vragen zijn waar je niets mee kunt of wanneer je er geen tijd voor hebt hoef je niet te reageren. Het is altijd vrijblijvend. Maar als je vooraf weet dat je waarschijnlijk de helft nog niet kan beantwoorden vanwege tijdsdruk dan kun je er beter niet aan deelnemen.

Huidige experts zijn bijvoorbeeld software leveranciers, webwinkel eigenaren zelf of adviseurs zoals zoekmachine-, betalings- of logistieke specialisten, webhosters, ondernemerscoaches e.d.

Interesse? Laat het ons weten.

Tags

Reacties