menu
lightspeed ecommerce

Ecommerce-evenementen in september

De meteorologische zomer is voorbij en dat betekent niet alleen meer drukte op de weg en wisselvalliger weer, maar óók dat er weer volop ecommerce-evenementen te bezoeken zijn! September is een van de drukste maanden van het jaar wat dat betreft. Ecommerce News heeft een handig overzicht gemaakt, zodat je in één oogopslag ziet welke evenementen je deze maand kan bezoeken.

September 7: Cross Border Event – Utrecht

De naam zegt het al, tijdens dit evenement draait alles om crossborder-ecommerce. Ook wordt de Cross Border Top 30 bekendgemaakt, de lijst met Nederlandse ecommerce-spelers die de hoogste omzet halen uit het buitenland.

Meer info – Bezoek de website

September 21-22: eTail Delivery – Amsterdam

eTail Delivery werd vorig jaar nog in Londen gehouden, nu vormt Amsterdam het decor. Er zijn sprekers van onder meer Nikea, IKEA, John Lewis en Ahold en de focus ligt op het creëren van een effectieve supply chain.

Meer info – Bezoek de website

September 22: Logistieke Webshop van het Jaar 2016 – Eindhoven

Wie wordt de logistieke webshop van het jaar? Die vraag staat centraal tijdens deze jaarlijkse verkiezing, die vorig jaar door AH Online werd gewonnen.

Meer info – Bezoek de website

September 22: Shopping Today – Utrecht

Shoppgin Today staat een dag lang stil bij de laatste ontwikkelingen uit de ecommerce-branche. Met (inter)nationale keynotes, 40 praktische cases en meer.

Meer info – Bezoek de website

September 29: Exact meets E-commerce – Delft

Dealer4Dealer organiseert samen met Exact een event waarbij ecommerce en de bedrijfssoftware centraal staan. Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar, dus op is op.

Meer info – Bezoek de website

Bezoek meer ecommerce-evenementen

Als je meer ecommerce-evenementen wilt bezoeken, neem dan eens een kijkje in onze evenementenkalender. Mis je een evenement? Neem dan vooral contact met ons op!

Tags

Reacties