menu
lightspeed ecommerce

Ecommerce bereikt nu ook hiernamaals

Sinds twee weken is het mogelijk om als particulier via een webwinkel een grafkist te kopen. Een Europese primeur! Er is een grote keuze en zelfs bij unieke wensen is het vaak mogelijk dat de kist de volgende dag geleverd wordt.

De aanbieder is de firma P. van Wijk & Zoon. Een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1925 en zijn sporen in de uitvaartbranche heeft verdiend. Ze leveren met name aan business to business zoals aan  begrafenisondernemers en dergelijke. 

Ze onderscheiden zich met een uniek en buitengewoon compleet assortiment en zijn in hun branche wel bekend maar voor de internetspecialisten onder u zullen ze misschien ook geen vreemde zijn. Het bedrijf is al sinds 1995 online actief met een eigen website en had daarmee toen ook al een online primeur te pakken.

Door deze website kreeg de onderneming regelmatig vragen van particulieren die specifieke wensen hadden. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat P. van Wijk online wederom een primeur te pakken heeft door via een heuse webwinkel de uitvaartkisten te verkopen.

Ook al is de verkoop aan particulieren misschien niet de hoofdzaak voor het bedrijf en zijn ze nieuw op het gebied van e-commerce, op de webwinkel valt erg weinig af te dingen! De foto’s zijn van perfecte kwaliteit. Alle producten worden duidelijk omschreven, prijzen zijn duidelijk en er is heldere informatie over de onderneming of de werkwijze aanwezig. Er is duidelijk aandacht besteed aan de webwinkel.

Niet voor niets, zo blijkt. De eerste transacties aan particulieren zijn een feit. En dat voor een webwinkel die net online staat en waarvan de producten al snel in de duizenden euro’s per stuk lopen. Een webwinkel lancering waar menig webwinkelier, in wat voor branche dan ook, alleen maar van kan dromen.  

Meer informatie over de webwinkel op www.pvanwijk.nl

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan