E-bon: ‘Willen groei van 250 procent’

Cadeaubonnen-site E-bon timmert momenteel lekker aan de weg! Het bedrijf heeft een nieuw kantoor, nieuwe medewerkers en lanceert binnenkort een nieuwe site. Zodat het direct na de zomer vol aan de slag kan met de feestdagen, binnen de cadeaubonnen-wereld veruit de belangrijkste periode van het jaar.

De E-bon vindt steeds meer aftrek bij zowel particulieren als het bedrijfsleven. Mede-oprichter Erwin de Zeeuw: “We willen ons nu vooral meer richten op het bedrijfsleven die de cadeaubon kan inzetten als personeels- of relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan de cadeaumomenten zoals verjaardagen, promoties, jubilea, Kerstgeschenk etc. Onze cadeaubon wordt hier al ingezet en dit mag best wat intensiever.”

De cadeaubonnen-aanbieder kwam afgelopen week met het bericht van een nieuw kantoor maar de ondernemers zitten eigenlijk al een half jaar niet meer alleen. Om te beginnen doordat in oktober 2012 een investeerder bij hen aan tafel is geschoven en sinds begin dit jaar het bedrijf is aangevuld met enkele stagiaires. “En dus moest er wat gebeuren,” vult compagnon Remko Davids aan, “Er is gekozen voor een flink groter kantoor dichtbij Station Amsterdam Sloterdijk, waar ruimte wordt geboden voor tien werkplekken.  Meer dan genoeg ruimte dus voor onszelf maar ook voor een groei in medewerkers, toevallig hebben we juist deze week twee oud-stagiaires een baan aangeboden.”

Willen dit jaar stevig groeien!
Sinds een maand of twee is er ook een koppeling met Docdata gerealiseerd. Koppelingen met andere betaalaanbieders als Ogone, Multisafepay of Buckaroo waren reeds aanwezig. Verder verwacht het bedrijf binnenkort een nieuwe site te lanceren, die beter dan de huidige in Google zal moeten scoren. Dat, plus een kantoor die klaar is voor een flinke groei en nieuw team van verkoopmedewerkers moet ervoor zorgen dat het bedrijf ver voor de feestdagen klaar is om vol gas te gaan.

Afgelopen halfjaar realiseerde het bedrijf al een gezonde groei van 145% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2012 maar over het hele jaar willen de ondernemers hier nog een tandje bij, en is de doelstelling op een groei van 250% gezet. “Voor ons is dit een behoorlijke uitdaging maar met de nieuwe website en Kerst in het vooruitzicht een mooi streven!”

Het nieuwe kantoor van E-bon.

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten