Duitse fashionwinkel Edited opent in België

Duitse fashionwinkel Edited opent in België

De Duitse modewebwinkel Edited heeft haar digitale deuren geopend in België. De retailer is in Europa druk bezig met het uitbreiden van haar online aanwezigheid, aangezien het een maand geleden ook al een webwinkel opende in Nederland.

Edited was al actief in thuisland Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar is zich blijkbaar nu ook aan het storten op de Benelux. Deze zomer opende het hiervoor webwinkels in Nederland en België. Naast de verschillende webwinkels in Europa, heeft het ook enkele stenen winkels: de meeste daarvan zijn te vinden in Duitsland, al is er ook één vestiging in het Oostenrijkse Wenen.

Klanten in ons land die bij Edited.be bestellen, kunnen hun pakketje binnen twee tot vier werkdagen verwachten. De webwinkel van het modemerk accepteert creditcard, achteraf betalen met AfterPay, PayPal en Bancontact. Zowel een order laten bezorgen als de order weer laten retourneren kost voor de klant niets extr

Over Edited

Edited werd in 2014 opgericht door ecommerce-startup Collins, wat een dochteronderneming is van het grote Europese ecommerce-bedrijf Otto Group. Met Edited worden voornamelijk vrouwen tussen de 15 en 20 jaar oud bereikt. Via het eigen modelabel verkoopt Edited niet alleen kleding, maar ook schoenen, badmode en juwelen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten