menu

Detailhandel VS heeft vertrouwen in ecommerce

Logo E-tailing Ecommerce onderzoekVan de Amerikaanse detailhandel die al gebruik maakt van het Internet, verwacht 69% dit jaar meer te investeren in ecommerce. 27% geeft aan ‘significant’ meer te investeren dan afgelopen jaar. De reden hiervoor is dat de online verkopen tot nu toe vrij goed verlopen en er vertrouwen is dat het resultaat uit ecommerce dit jaar beter zal zijn dan afgelopen jaar.

Tiende jaarlijkse Detailhandel onderzoek
Elk jaar voert E-tailing Group Inc. onderzoek uit naar de trends en ontwikkelingen binnen de Amerikaanse ecommercemarkt. Zoals gewoonlijk kwamen daar dit jaar ook weer mooie resultaten uit naar voren. De markt groeit al enige tijd met dubbele cijfers en heeft de crisis goed doorstaan. Maar daarmee is het einde van de groei nog niet in zicht, zo verwachten diverse Amerikaanse winkels. Negentig procent van de ruim tweehonderd ecommerce specialisten die in het onderzoek zijn meegenomen, verwachten dit jaar betere cijfers dan afgelopen jaar. Bijna de helft (46%) verwacht zelfs een online groei van zestien of meer procent.

Investeringen brengen groei
En dus wordt er flink geinvesteerd. Bijvoorbeeld in de website, die afgelopen jaar ook als een van de belangrijkste zaken werd gezien. Zo moet het conversie percentage nog steeds omhoog. 45% geeft aan dat ze een conversie van 3% of meer hebben, afgelopen jaar was dit nog 41%.

Andere punten waarop de tweehonderd Amerikaanse ecommerce managers verwachten te investeren zijn:

  • E-mail marketing campagnes (78%)
  • Persoonlijker maken e-mails 36%
  • Verbeteren zoekfuncties op de website (68%)
  • Meer mogelijkheden in cross-channel marketing (46%)

Voor wie het totale onderzoek wil lezen, deze is te koop op de website van het onderzoeksbureau E-Tailing Group Inc. zelf voor $595.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch