lightspeed ecommerce

Dennis de Freytas wint vierde Ecommercerun én Maliebaanloop

Dennis de Freytas wint vierde Ecommercerun én Maliebaanloop

Gisteren vond de jaarlijkse Ecommercerun plaats. Olympisch kampioen Mark Tuitert stoomde zo’n vijftig deelnemers klaar voor een toppresentatie in de tuin van het Centraal Museum. En met succes: Dennis de Freytas mocht niet alleen onze trofee voor de beste man op de 10 kilometer mee naar huis nemen, hij was tevens de snelste deelnemer van de Maliebaan-bedrijvenloop.

Vorig jaar mocht Dennis ook al de Ecommercerun-beker mee naar huis nemen, destijds met een tijd van 36:51. Voor de run liet hij ons al weten dat hardlopen bij zijn dagelijkse routine hoort, dus onze verwachtingen waren ook dit keer weer hooggespannen. Met zijn eindtijd van 33:26 was hij ruim drie minuten sneller dan vorig jaar. En waar hij vorig jaar nog deelnam als stagiair van Etrias.nl, liep hij dit jaar mee uit naam van zijn eigen webwinkel Pranka.nl.

Nog meer winnaars
Dennis was niet de enige die een toptijd wist neer te zetten. Stefanie Kusters, van Etrias.nl, was met een tijd van 59:57 de snelste vrouw op de 10 kilometer. De trofee voor de snelste vrouw op de 6 kilometer ging naar Shoppagina’s Anne van Veen, die met een eindtijd van 29:39 over de finish kwam. De snelste man op deze afstand was Roy Ebbekink, werkzaam bij beslist.nl, met een tijd van 23:26.

Een geslaagd event
De Ecommercerun maakt sinds 2012 deel uit van de Utrechtse Maliebaanloop. Dit jaar is de run voor het eerst georganiseerd in samenwerking met hoofdsponsor beslist.nl. Carla Vaandrager, manager sponsoring en activatie bij beslist.nl, kijkt met een goed gevoel terug op de dag. “Het is erg leuk om elkaar eens in een informele en sportieve sfeer te ontmoeten. Daarnaast heeft de Ecommercerun de potentie om nog verder uit te groeien. Wij zelf hebben de ambitie om het nummer 1 ecommerceplatform van Nederland te worden, dus dat sluit goed op elkaar aan.”

Ook wij van Webwinkel Weblog kijken terug op een zeer geslaagde dag. Wij maken dan ook graag gebruik van de gelegenheid om onze hoofdsponsor en medeorganisator beslist.nl, co-sponsoren Thuisbezorgd.nl, Athleteshop.nl en Emerce en alle deelnemers te bedanken voor de inzet en gezelligheid.

Wil je net als wij nog even nagenieten van deze prachtige dag? De foto’s (van fotograaf Bastiaan van Musscher) en finish-video’s staan online.

In de media:
Emerce: Vierde Ecommercerun gelopen, evenement groeit
Checklist Webwinkel: E-commerce loopt ook tijdens hardloopevenement voorop
Beslist: Deelnemer Ecommercerun wint 31ste editie Maliebaanloop

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten