lightspeed ecommerce

Dennis de Freytas wint 3e Ecommercerun

Dennis de Freytas wint 3e EcommercerunGisteren vond de derde Ecommercerun in Utrecht weer plaats! Het mag dan wel officieel herfst zijn, de Ecommercerun was weer zonnig als altijd, en dit jaar met meer lopers, betere tijden en meer blije gezichten dan ooit! Al kan er maar één écht de winnaar zijn…

De Ecommercerun is een inmiddels jaarlijks terugkerend hardloop-event dat wordt georganiseerd door deze site. In 2012 was het nog met vooral vrienden van het blog maar met sponsor PayPal & Thuisbezorgd.nl maakten wij er ook in 2013 al een aardig feestje van. En doordat we dit jaar gebruik konden maken van de compleet nieuwe Tuinzaal van het Centraal Museum, op loopafstand van de start en finish van de loop, vinden we deze editie zelfs nog beter gelukt!

Maar vooral natuurlijk dankzij alle deelnemers, want er waren dit jaar behoorlijk wat mensen uit de ecommerce die de uitdaging van zes danwel tien kilometer aandurfden. Enkele deelnemers die uiteindelijk door blessures niet konden lopen waren zelfs alsnog op het event afgekomen als supporters en in totaal waren we dan ook met een man of zestig aanwezig bij de loop zelf.

Dennis de Freytas wint de Ecommercerun!
Afgelopen jaar was Jan Blankenberg nog de snelste met een tijd van 40 minuten en 50 seconden maar dit jaar werd die bikkelhard ingehaald door Dennis de Freytas van Etrias.nl, een organisatie met meerdere webwinkels, die met 36:51 niet alleen de snelste tijd van de Ecommercerun neerzette, maar als tweede bij de bedrijvenloop bijna als allereerste van alle lopers over de finish kwam! Hier alvast een lijst met de tijden tot zover*. Zelf je eigen finish-video opzoeken? Dat kan hier!

Wij van Webwinkel Weblog hebben het gisteren in ieder geval prima naar ons zin gehad en willen dan ook hoofdsponsor en medeorganisator PayPal en pizza- & taartensponsor Thuisbezorgd.nl maar vooral alle deelnemers en supporters hartelijk bedanken voor de prachtige dag. Vind je het ook zo jammer dat ie alweer voorbij is en wil je eigenlijk nog wat langer nagenieten? Gelukkig hebben we de foto’s nog!

* – Er wordt nog aan gewerkt dus er kan nog staan dat er 10km staat als je 6km liep. Dit lopen we op dit moment nog even na. De eerste tijd is het verschil tussen dat je onder de start doorliep en over de finish kwam (echte tijd dus) de tweede tijd is tussen startschot en jouw finish…

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten