menu

Denk mee met PostNL over online verzendservice

postnl online verzendserviceGebruik jij ook de online verzendservice van PostNL en heb jij daar misschien wel het een en ander op aan te merken? Dan kun je je nu aanmelden voor een feedback-sessie in Hoofddorp, waar je met zo’n zes anderen kunt brainstormen over deze dienst. De sessie is op gang gekomen dankzij Webwinkel Forum-gebruiker Ewout.

Hij meldde zich met de oproep vandaag op het forum. “Wij gebruiken voor het verzenden van onze brievenbusdoosjes de online verzendservice van PostNL (in combinatie met een export-tool voor onze webwinkel) omdat je eenvoudig in één keer labels en postzegels op een mooi etiket print. Toch vind ik dat er nog veel te verbeteren is, zéker voor de zakelijke gebruiker. Ik heb daarom contact opgenomen met de verantwoordelijke personen en gevraagd of ze het leuk zouden vinden om hierover een feedbacksessie te organiseren.”

En dat vonden ze bij PostNL. Samen zoeken ze nu een groep van maximaal zeven mensen die de Online Verzendservice gebruiken of hebben gebruikt en die graag willen meedenken over verbeter-mogelijkheden. Dit gebeurt op het hoofdkantoor in PostNL en eventuele reiskosten zullen worden vergoed. Interesse? Meld je dan op het forum, via een personal message bij Ewout, dan helpt hij je verder. Doe het wel snel, want er is maar beperkt plaats dus de kans is groot dat de plekken snel vergeven zijn!


De Online Verzendservice van PostNL.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch